Precedenta
Companie

Nobil Restaurant

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Nobil Restaurant

Adauga in favorite
Rating : 35
Volum:
70 чел.
Pret:
0 Lei

Visaţi ca sărbătoarea Dumneavoastră să se memorizeze pentru toată viață? Sau preferaţi o cina liniştită într-un loc mai retras şi confortabil? Sau poate vă plac mai mult panoramele mai neobișnuite ale orașului de seară? Toate acestea le puteţi găsi într-un restaurant select de tip panoramic „Nobil Restaurant.


Frumuseţea peisajelor urbane de la înălțimea etajului opt, o atmosferă confortabilă, precum și o bucătărie mediteraneană rafinată, va încânta pe oricine care va intra în minunatul restaurant panoramic Nobil Restaurant. Muzica relaxantă, o deservire de cel mai înalt nivel, precum şi surprize culinare de la restaurantul „View Café & Restaurant”, vor cuceri invitaţii dumneavoastră.

Pentru o recepție oficială, o cină romantică sau una importantă, restaurantul vă poate oferi o sală VIP de o frumusețe uimitoare. Capacitate restaurantului e de 70 de persoane, ceea ce se va potrivi atât acelor care prefera o atmosferă relaxată, cât și celor care planifică un eveniment mai amplu. Iar combinația de bucătăriile franceză și italiană, cu un accent ușor al tradițiilor locale, fac bucatele excepţionale. Noi tindem spre perfecţiune, de acea, în fiecare sezon avem un meniu diferit, dar întotdeauna de cea mai bună calitate!

Dacă sunteți în căutarea unui local pentru o nunta de neuitat, atunci „View Café & Restaurant” este o alegere excelentă! Noi vă oferim nu doar bucate delicioase şi o atmosferă nemaipomenită, dar şi o reducere de până la 10% din meniul selectat şi un cadou pentru tinerii căsătoriţi – o cameră de hotel la „Nobil Luxury Boutique Hotel”. Suntem deschişi pentru oaspeții noştri 24 de ore pe zi! Vă aşteptăm la adresa de pe strada Mihai Eminescu 49/1Nobil Restaurant este restaurantul visurilor Dumneavoastră!

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie