Precedenta
Companie

Restaurant White Hall

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant White Hall

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
800 Lei

Restaurantul White Hall vă propune o sală de banchete mare şi modernă pentru a sărbători nunta, botezul, ziua de naştere sau oricare altă sărbătoare. Aerul curat şi situarea comodă în zona parcului, departe de zgomotul oraşului, face restaurantul White Hall un adevărat colțişor de rai. 

Restaurantul White Hall va uimi fiecare oaspete nu doar cu bucate delicioase, dar, de asemenea,  cu atmosfera de neegalat de căldură și ospitalitate. Executată în culori pastelate şi decorată în stil romantic, sala restaurantului, poate găzdui până la 150 de persoane. În hol nu sunt coloane, oferind în așa mod, mai mult spațiu pentru dans și ansamblul instrumental. Pentru confortul tinerilor căsătoriți este prevăzută camera mirilor. 

Echipamentul tehnic modern (microfoane, difuzoare, echipamente de iluminat, proiectoare) permite ca, nu doar o nuntă să fie luxoasă și frumoasă, dar, de asemenea, conferințele, seminarele de afaceri și orice alte evenimente să fie organizate la cel mai înalt nivel. Restaurantul oferă, de asemenea, o terasă confortabilă, care poate găzdui până la 40 de persoane.
 
La restaurant, este un hotel „Institutul Muncii“, în care cuplul poate petrece noaptea nunții, odihnindu-se după o zi de nuntă obositoare și poate caza oaspeții nerezidenți.
 
Meniul bogat al restaurantului, la cele mai accesibile prețuri, începând de la 550 lei pentru persoană, vă va permite să organizaţi un eveniment excelent. Mâncărurile tradiționale, combinate cu cele europene, pregătite de bucătari calificați, varietatea uimitoare, calitatea și prospețimea, pot satisface cu ușurință orice gurmand.

Personalul calificat al restaurantului și parcarea gratuită - face restaurantul White Hall o alegere excelentă pentru orice eveniment.
 
White Hall- restaurantul visurilor tale!

Puteti privi turul virtual aici

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie