slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Noutati

Data: 
Всё начинается с ШЕФа!

12 сентября 2023 года в Кишинёве состоится семинар-тренинг от Татьяны Афанасенко для шеф-поваров и собственников ресторанов.

Data: 
Celebra soprană, Valentina Naforniță și compozitorul Cristian Spătaru au jucat o nuntă senzațională în inima Orheiului Vechi!

Cântăreața de operă, Valentina Naforniță și dirijorul Cristian Spătaru și-au organizat nunta sâmbătă, 12 august 2023, chiar în sânul naturii, în satul Butuceni, Orheiul Vechi.

Data: 
Nuntă mare în România! Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil și modelul Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit!

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil și modeul Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie, iar petrecerea a avut loc la pe teresa unui restaurant din Buftea.

Data: 
Nunta mult așteptată a lui Dylan Sprouse și Barbara Palvin

Modelul de origine maghiară, Barbara Palvin și actorul american Dylan Sprouse au jucat nunta mult așteptată pe 15 iulie 2023.

Data: 
Nicole Scherzinger de la The Pussycat Dolls s-a logodit!

Celebra artistă, membră a trupei

Data: 
Soprana Valentina Naforniță a spus DA!

Soprana Valentina Naforniță și dirijorul și compozitorul Cristian Spătaru s-au logodit pe 26 iunie. Artista însărcinată a spus da chiar pe malul mării, în Grecia.

Data: 
Corneliu Botgros și Ion Paladi împreună cu soțiile sale, nași la o nuntă de lux din România!

Sâmbătă, pe 24.06.23 Corneliu Botgros împreună cu soția sa Angela și Ion Paladi cu soția acestuia, Veronica au fost nași pentru renumita cântăreață Cristina Spatar din România care s-a căsătorit, pentru a doua oară, cu omul de afacer...

Data: 
Întâmpină-mă MOLDOVA, am adus argintul!!!

Marina Grumeza este cofetierul din Bălți, care a adus argintul în Moldova în urma participării la CAMPIONATUL MONDIAL de decorare a torturilor și prăjiturilor pentru copii СТАНЬ ЛЕГЕНДОЙ ( Cake Artist World Tatiana Nazarova) din M...

mai multe