slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Noutati

Data: 
Nuntă de proporții în showbizul moldovenesc: Ion Jitari, alias Vania Băț, s-a căsătorit!

Pe data de 22 iunie 2024, în Moldova, actorul și prezentatorul Ion Jitari, cunoscut sub numele de Vania Băț, și-a unit destinele cu iubita sa, Ecaterina, după 11 ani de relație.

Data: 
Ține ritmul „Ciocârlia”! Evenimente de neuitat într-un cadru de poveste!

De ce să alegi complexul Ciocârlia? AAflat la doar un kilometru de capitală și cu o experiență de peste 10 ani, cu siguranță va satisface chiar și cele mai exigente cerințe

Data: 
Explozie de Eleganță și Strălucire la Mariage Soirée 2024!

Evenimentul Mariage Soirée 2024, organizat de Moldova Fashion Days, dedicat modei nupțiale și de eveniment a avut o prezentare frumoasă de la 11 designeri din Moldova.

Data: 
Raport despre cel de-al XII-lea Dans Sportiv Internațional de la Chișinău

În perioada 13-14 aprilie 2024 în prestigioasa sală din Chișinău a Hotelului Radisson Blu Leogrand a avut loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Dans Sportiv

Data: 
Interpreta Jasmin și-a însurat feciorul cel mare

Interpreta rusă Sara Șor, cunoscută sub numele de scenă Jasmin și soția omului de afaceri Ilan Șor, și-a însurat fiul cel mare pe data de 13 aprilie.

Data: 
Mariage Soirée - evenimentul de bridal & party fashion al anului revine în forță!

Mariage Soirée este organizat de Moldova Fashion Days și are loc pe data de 19 aprilie, începând cu ora 18:00, la eleganta locație a Restaurantului Richland din Grătieşti, Chişinău, Moldova.

Data: 
Al 12-lea Festival Internațional de Dansuri Sportive va avea loc la Chișinău

Al 12-lea Festival Internațional de Dansuri Sportive va avea loc în perioada 13-14 aprilie 2024, desfășurându-se în cadrul Hotelului Radisson Blu Leogrand din Chișinău.

Data: 
Cum s-a desfășurat expoziția de nunți Wedding Fair la Chișinău

Rochii de mireasă de excepție, costume de mire impecabile, bijuterii rafinate, decor sofisticat, prăjituri de nuntă luxuriante și un candy bar pe măsură, precum și multe alte detalii interesante - toate acestea au fost prezentate în cadrul e...

mai multe