Precedenta
Companie

Banquet Hall La Vista

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Banquet Hall La Vista

Adauga in favorite
Volum:
170 чел.
Pret:
0 Lei

La Chişinău există foarte multe restaurante, însă anume restaurantele cunoscute și preferate de o perioadă lungă de timp sunt cu adevărat speciale. Restaurantul La Vista este anume un astfel de restaurant, pentru că unicitatea acestuia constă în faptul că aici “sunteţi oaspeţi, dar nu clienţi”, iar istoria restaurantului demonstrează o atitudine plină de dragoste şi profesionalism.

În prezent restaurantul La Vista a suferit o schimbare serioasă. Partea exterioară seamănă cu un castel fastuos, care împodobeşte grandios capitala, design-ul acestuia este realizat într-un stil clasic cu o iluminare ultramodernă.

Primul etaj dispune de o sală mare şi luminoasă pentru 80 de persoane, realizată în nuanţe bej, iar podoaba cea mai principală este un şemineu din marmură naturală, care creează o atmosferă confortabilă şi de lux în această încăpere. Tot aici se află un cabinet-VIP pentru 10 persoane, care va servi ca loc ideal nu numai pentru negocieri de afaceri, dar şi pentru întâlniri romantice.

Scările superbe din marmură vă vor duce într-o sală decorată în nuanţe argintii şi albăstrii, care poate găzdui până la 170 de oameni. Coloane albe, desene rafinate şi lustre bogate din cristal creează o atmosferă specifică pentru balurile vieneze. Iar pentru o petrecere într-un cerc restrâns, la etajul doi se află o sală-VIP aurie, destinată pentru 25 de persoane.

Sarcina principală a restaurantului este de a realiza toate dorinţele oaspeţilor! Fie o nuntă, cumătrie, zi de naştere, banchet „à la fourchette”, business meeting sau o sărbătoare veselă, petrecerea burlacilor sau burlăciţelor – personalul va face totul pentru ca evenimentul să fie de neuitat. Chiar dacă aţi hotărât să organizaţi sărbătoarea voastră în ultima clipă, echipa profesioniştilor va face toate pregătirile necesare în decurs de 12 ore pentru 50 de oaspeţi. Mai mult ca atât, restaurantul La Vista de asemenea prestează servicii de catering la cel mai înalt nivel.

 

 

 Contacte și detalii