slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre noi

 

ÎN CAZUL ÎN CARE AVEȚI ÎNTREBĂRI NEVOIE DE AJUTOR, SUNAȚI-NE SAU SCRIEȚI-NE.

 

+Добавить Категории

MirNevest.md – portal informaţional de nuntă din Moldova 

 
Cu ajutorul site-ului MirNevest.md, tineri căsătoriţi se pot pregăti pentru nunta visurilor lor. În catalogul nostru de nunta veţi găsi tot spectrul de servicii necesare pentru a organiza o nuntă: săli de banchet, saloane de nuntă, saloane de înfrumuseţare, servicii foto și video, agenții de nuntă, verighete, accesorii, invitații și multe altele.
 
Pe site-ul nostru puteți găsi opțiuni comode și gratuite pentru mirese: site de nuntă, link-ul căruia îl puteți oferi oaspeților, lista oaspeților, gestionarea bugetului și crearea listei de lucruri necesare pentru miri.
 
Pentru a fi la curent cu ultimile noutăți și evenimente din lumea nunților, puteți citi articole, blog-uri, noutăți și interviuri pe site-ul nostru.
 
Compartimentul Idei Foto este comod pentru mirese, ele pot selecta ținuta pentru nuntă, se pot inspira de la alte mirese, selectând categoria și culorile pe care le preferă.
 
Evenimente interesante și noutăţi din toată lumea din industria de nuntă, proiecte speciale și concursuri.
 
Pregătiţi-vă de nuntă împreună cu noi!


Dragi prieteni, trimiteţi toate comentariile şi sugestiile d-stră la adresa mirnevest@gmail.com. Activăm pentru d-stră, de aceea ne interesează opinia d-stră. 


Tel.: +373 69 553 888
E-mail: mirnevest@gmail.com


Свадебный портал в Молдове Mirnevest