slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Raport despre cel de-al XII-lea Dans Sportiv Internațional de la Chișinău

În perioada 13-14 aprilie 2024, Chișinăul a fost în centrul atenției pentru toți pasionații artei dansului. În prestigioasa sală a Hotelului Radisson Blu Leogrand a avut loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Dans Sportiv, atrăgând dansatori din 35 de țări diferite. Această întâlnire a fost o adevărată sărbătoare a pasiunii și a virtuozității în universul dansului sportiv.

dance-festival-moldova-2024

Pentru prima dată în istorie, festivalul a găzduit mai multe competiții prestigioase, inclusiv Campionatul European WDC 2024 – Professional Latin, World Dance Grand Prix Championship 2024 - PRO/AM, World Dance Grand Prix Championship 2024 Youth under 19, Youth under 21, Adults и World Dance Grand Prix Championship 2024. Aceste competiții au atras cei mai talentați și ambițioși dansatori din întreaga lume, creând o atmosferă unică de spirit competitiv și comunitate prietenoasă.

Detskij konkurs balnyh tancev v Moldove

festival-dance-moldova-2024

mezhdunarodnyj-festival-balnye-tancy-2024-moldova.

mezhdunarodnyj-festival-po-balnym-tancam-2024


Seara din cadrul festivalului a fost dedicată unui spectacol live susținut de SABBA și SONIA MOSCA, artiști originari din Napoli, Italia. SABBA, cunoscutul solist al trupei "The Super 4" și laureat al competiției muzicale „X Factor” în România în 2021, a impresionat publicul alături de partenera sa Sonia Mosca, inundând atmosfera cu ritmuri muzicale pline de viață și bucurie, transformând astfel serile festivalului în adevărate momente de sărbătoare pentru toți cei prezenți.

Sonia-Mosca

Italyanskaya-pevica-Sonia-Mosca-v-Moldove

Acest festival a devenit o confirmare clară că dansul ne unește, indiferent de naționalitate și diferențe culturale. Mulțumim organizatorilor, partenerilor și tuturor participanților și invitaților acestui eveniment minunat pentru contribuția lor la inspirația și bogăția noastră emoțională comună!

moldova-dance-festival-2024

detskij-konkurs-balnyh-tancev-moldova

detskij-konkurs-balnyh-tancev-moldova-2024

detskij-konkurs-balnyh-tancev-v-moldove

mezhdunarodnyj-festival-balnye-tancy-2024-moldova

moldova-dans-fest-2024

Organizatorul festivalului: Moldova Dance Sport Assocation

FOTO: Olga Dragan