slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Al 12-lea Festival Internațional de Dansuri Sportive va avea loc la Chișinău

Asociația de dansuri sportive din Moldova (Moldova Dance Sport Assocation) invită pe toată lumea la un eveniment de două zile pline de grație și spirit sportiv - cel de-al 12-lea Festival Internațional de Dansuri Sportive.


Evenimentul va aduna elitele din 35 de țări implicate în acest sport fascinant, ilustrând un nivel excepțional de abilitate și rafinament. În plus, pentru prima dată în istoria festivalului, vor fi organizate următoarele competiții: 2024 WDC European Championship – Professional Latin, World Dance Grand Prix Championship 2024 - PRO/AM, World Dance Grand Prix Championship 2024 Youth under 19, Youth under 21, Adults), World Dance Grand Prix Championship 2024 и World Open Artistic Dance 2024.

Evenimentul va avea loc în perioada 13-14 aprilie 2024, desfășurându-se în cadrul unuia dintre cele mai emblematice și rafinate locuri din Chișinău - Hotelul Radisson Blu Leogrand. Acest eveniment, cu siguranță, va oferi participanților și spectatorilor o experiență memorabilă, inundând atmosfera cu bucurie și entuziasm.

radisson-blu-leogrand-convention-center

Alăturați-vă și pătrundeți în lumea dansului, al tinereții și al grației, care vă va oferi o experiență memorabilă și o dispoziție fantastică!

Biletele pot fi achiziționate de pe site 

moldova-dance-festival-2024.

Organizatorii:
https://www.moldovadancefestival.com/
https://www.instagram.com/moldovamoldovadance/