slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Cum s-a desfășurat expoziția de nunți Wedding Fair la Chișinău

Pe 23 martie, Hotelul Radisson Blu Leogrand a găzduit expoziția de nuntă Wedding Fair, oferind viitorilor miri ocazia de a întâlni companii și profesioniști care oferă servicii de nuntă într-o atmosferă de inspirație și eleganță.

 

Rochii de mireasă de excepție, costume de mire impecabile, bijuterii rafinate, decor sofisticat, prăjituri de nuntă luxuriante și un candy bar pe măsură, precum și multe alte detalii interesante - toate acestea au fost prezentate în cadrul expoziției.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 10-00, te așteptăm la hotelul Radisson Blu Leogrand pentru o zi de excepție la Târgul de Nuntă. Descoperă rochii, deserturi, decoruri, accesorii și multe alte oferte de vis. Toți invitaț

Expoziția a fost vizitată de redactorul portalului de nunți MirNevest.md, fotograful Olga Dragan, și ne face plăcere să vă împărtășim un reportaj foto de la acest minunat eveniment.

wedding-exhibition-in-moldova-2024
 
restaurant-radisson-blu-leogrand-chisinau
 
radisson-blu-chisinau-2024
 
radisson-blu-leogrand-moldova
 
salon-de-mariaj-sophia-in-chisinau
 
salon-de-maraj-chisinau
 
sabina-stepanova-moldova
 
exclusive-jewelry-from-moldova-sabina-stepanova
 
rochii-de-mireasă-otille-chisinau
 
balerini-chisinau-cinderella-moldova
 
candy-bar-chisinau
 
mary’s-cake-cafe-chisinau

Partenerii expoziției: Miro, Mary's Cake Studio, Diane Event Decor, Demark Atelier, Tatanata Event Agency, Viggo, Alina Druta Bridal Wear, Otille, Sophie Dress, Salon de Mariaje Charlotta, Cotton, Love and Passion Белье, VOIS, Evgold, Buchetul Miresei, Selfie BOX, Royal Photobox, VIP-bar.