slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Soprana Valentina Naforniță a spus DA!

O frumoasă poveste de dragoste dintre soprana Valentina Naforniță și dirijorul și compozitorul Cristian Spătaru se derulează în față noastră!

valentina.spataru.purcari

nafornita.purcari

Totul a început de la prima lor întâlnire, cei doi fiind invitați ca reprezentanți ai Republicii Moldova la Președinția Austriei, în cadrul unei vizite a președintei Maia Sandu. „Într-un moment dat, a venit în vizită doamna președintă Maia Sandu la președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, și noi am fost invitați la un brunch. Dar asta a fost o întîlnire drăguță și prietenească”, a povestit dirijorul Cristian Spătaru.

nafornita.maia.sandu

valentina.nafornita

valentina.nafornita.cristian

nafornita.spataru


În viața sopranei, se succed evenimente frumoase. Pe 10 iunie, artista ne-a împărtășit că în curând va deveni mamă, iar pe 26 iunie, partenerul său a făcut un alt pas important în relația lor.

353431967_1688777088251260_7841180188062346957_n

Cristian Spătaru, dirijor și compozitor, a primit un răspuns afirmativ din partea iubitei sale. Cererea a avut loc pe malul mării, în Grecia. Valentina Naforniță a postat într-un story pe Instagram, în care ținea un buchet de flori în mână și, cu un zâmbet, și-a arătat inelul.

Screenshot_1


Ne bucurăm pentru acest cuplu și le dorim multă armonie, sănătate și dragoste eternă!!! Felicitări sincere!!!