slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Mireasa şi-a uimit oaspeţii: şase rochii de nuntă de la designerul Zuhair Murad. Foto.


De obicei, este greu să alegi rochia perfectă din atâtea rochii superbe, de aceea, de multe ori, miresele îşi aleg pentru nuntă două rochii. Însă, mireasa Chotika Vongvilas, nu a rezistat şi a cumpărat tocmai şase rochii!

Chotika este o actriţă de succes de origine thailandeză, cunoscută sub numele de Noey Chotika. După părerea ei, toate rochiile lui Zuhair Murad sunt superbe, aşa că nu a putut alege doar una, astfel, a decis să apară la nunta ei în toate şase! Dat fiind faptul că Zuhrad Murad este unul din designerii de top din industria modei de nuntă, e clar că vedeta a plătit o sumă solidă pentru aceste rochii. Din păcate, suma exactă a rămas un secret.

Pentru petrecerea burlăciţelor, Chotika a ales o rochie cu fustă voluminoasă, de culoare albă. În timpul ceremoniei de înregistrare, ea a purtat o fustă şi o bluză de nuanţa roz pal. La nuntă, actriţa a purtat o bluză cu strasuri, care i-a lăsat dezgolit un umăr. 

Sesiunea foto de nuntă a avut loc într-o rochie mulată, albă, care i-a dezgolit spatele. Iar primul său dans al mirilor l-a dansat într-o rochie cu top diafan şi fustă voluminoasă. Pentru after party, a fost aleasă o ţinută în nuanţe argintii.  

Foto: www.lakako.com