slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Mireasa paralizată şi-a uimit invitaţii la nuntă


După o traumă după înot, la vârsta 17 de ani, Jaquie Goncher a devenit prezoniera propriului său corp – palizată de la degetele picioarelor până la gât. Pronosticurile medicilor erau pisimiste, aceştia spuneau că fata va rămâne blocată în scaunul cu rotile pentru totdeauna. Jaquie nu a vrut să se resemneze cu această sentinţă şi deja după 6 luni a reuşit să se ridice în picioare, pentru un timp scurt. Pentru a face un pas şi nu doar să se ridice, ea a avut nevoie de 8 ani de exerciţii asidue, care îi trezeau sentimentul de dezgust faţă de ea însăşi.

Când disperarea aproape că a copleşit-o, nunta a devenit un stimul important! Cu un an până la ceremonie, ea s-a întors în sală şi a reînceput excerciţiile. «În ziua nunţii toate privirile sunt aţintite spre tine, de aici şi dorinţa de a fi cea mai frumoasă. Cred că poţi fi frumoasă chiar şi în scaunul cu rotile, dar nu am vrut asta», a recunoscut Jaquie.

Jaquie a apărut la nuntă în scaunul cu rotile. Cât de uimiţi au rămas invitaţii, când ea s-a ridicat în picioare. Toţi plângeau, inclusiv soţul Andy Goncher, care ştia de surpriză, dar nu a putut să-şi stăpânească lacrimile.

Jaquie nu doar a rezistat să stea în picioare ceremonia care a durat 45 de minute, dar şi toate 5 ore de eveniment!

Ambiţioasa fată planifică să continuă excerciţiile şi după nuntă. Vrem să credem că totul va fi bine!