slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Moştenitoarea casei de modă Pronovias s-a căsătorit


Fiica cea mare a preşedintelui renumitei casei de modă Pronovias s-a căsătorit. Soţul frumoasei Gabriela Palatchi este un om de afaceri de origine turcă - Ediz Elhadef.Când tatăl tău gestionează un brand cu un renume  influent în industria nunţilor, probleme cu rochia de nuntă nu pot apărea, orice moft îţi este satisfăcut. Rochia miresei a fost creată de directorul creativ al brandului Pronovias -  Herve Moreau.Având susţinerea şi ajutorul a şase profesionişti a brandului, Moreau a realizat idea în 400 de ore. Croiala şi textura rochiei e foarte complicată. Fiind inspirat de pădurea magică, aceasta redă în totalitate frumuseţea fantastică şi magia incredibilă, care se asociază cu acest loc.

Mătasea, tulul, şifonul, acestea au fost stofele fine, care au fost înfrumuseţate cu libelule extravagante, fluturi fini, păsări în stilul tradiţional japonez.

Peste 400 de oaspeţi au fost invitaţi acest eveniment emoţionant al familiei Palatchi. Schimbul jurămintelor de dragoste şi a fidelităţii aavut loc lângă un altar împodobit cu flori, instalat la vila familiei.

La cina organizată după ceremonia de nuntă, mireasa a purtat o altă ţinută, care i-a dezgolit frumos spatele.