Precedenta
Companie

DiFruct - Cheers to the new experience!

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

DiFruct - Cheers to the new experience!

Adauga in favorite

DiFruct - Deschis pentru o experiență nouă!

Nimic nu ne stă în cale, pentru că, în fond, nu facem decât ceea ce natura crează de mii de ani. Copacii înfloresc, leagă rod, apoi pământul își primește poamele iarăși în brațele sale pentru a le fermenta și a le transforma în viață nouă pentru un nou an. Vă invităm să vă autodepășiți, să urmați îmbierea naturii și să experimentați o gamă de vinuri cu totul și cu totul neașteptate. Fie într-o după-amiază fierbinte și leneșă de vară, alături de un incandescent fel de mâncare din bucătăria asiatică sau latino-americană, fie ca o nuanță absolut neașteptată într-o sangria de autor sau un cocktail personalizat.

DiFruct Cherry - Un vin roșu care îți revigorează simțurile prin opulența sa și gustul extrem de  catifelat. Evoluţia cromatică a vinului izbucneşte cu un roşu imperial, continuă cu un roşu aprins şi dispare într-un halou de vişină stafidită. Aroma profundă de vișină Amarena, proaspătă și inocentă, cu nuanțe de muguri întredeschiși de flori de primăvară, cu un gust dulce-acrișor cu note de fructe roșii, cu note ușoare de sâmbure de vișină. Perfect pentru serile romantice de vară, gata să te inspire spre ceva nou, spre o nouă aventură, spre o nouă depășire de sine. Pentru a obține o sticlă de vin utilizăm în jur de 1,5 kg de vișine.

DiFruct Apricot - Un vin care îți revigorează simțurile prin puterea și gustul său rafinat. Vinul revoluționează cu un galben strălucitor. Aroma profundă de caisă proaspătă cu nuanțe de migdale și miere corupe cu un gust dulce catifelat și delicios de caise uscate, nectraine și fructe exotice.  Pentru a obține o sticlă de vin utilizăm în jur de 1,5 kg de caise.

DiFruct Plum - „ Toamna se găsesc, se pare, struguri, prune și pelin. Singurul anotimp în care apa se botează-n vin” . Grase, zemoase, parfumate și foarte dulci sunt prunele coapte în această toamnă, culese în nordul Moldovei. DiFruct Plum ee caracterizează prin culoare roz-pudră cu nuanțe de un galben strălucitor și un gust absolut echilibrat de prună perfectă cu note de fructe uscate, mure, migdale și un postgust de durată, cu nuanțe nostalgice de prună uscată. Pentru a obține o sticlă de vin utilizăm în jur de 1,5 kg de prună.

 

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie