Precedenta
Companie

Restaurant Mi Piace

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Mi Piace

Adauga in favorite
Volum:
250 чел.
Pret:
0 Lei

Mi Piace – un restaurant rafinat, unde eleganţa stilului şi luxul interiorului este în armonie şi combinaţie perfectă. Orice eveniment pe care veţi decide să-l petreceţi în restaurantul „Mi Piace”, fie nuntă, cumetrie, zi de naştere, cină de afaceri sau o recepţie oficială importantă, se va memoriza pentru mult timp şi va lăsa doar impresii plăcute atât Dumneavoastră, cât şi oaspeţilor Dumneavoastră. Petreceţi sărbătoarea cu lux regesc, realizând cele mai îndrăzneţe aşteptări.

Restaurantul este situat într-un colţişor verde al capitalei noastre, în parcul Valea Trandafirilor. Peisajul frumos și planificarea individuală şi comodă, face restaurantul foarte confortabil pentru fiecare oaspete şi un adevărat colţişor de Rai. Având capacitatea de a desfăşura un eveniment de anvergură concomitent în două săli, pe o superbă platformă în aer liber, dar totodată umbrită, face restaurantul „Mi Piace” irepetabil. Suprafaţa totală a restaurantului este aproximativ de 600 m2, de aceea, cu uşurinţă poate găzdui un eveniment cu peste 250 de persoane, iar interiorul clasic va permite decorarea sălii în orice stil. Oportunităţile incredibile şi confortul de calitate, vor face orice sărbătoare un eveniment de neuitat din viaţa Dumneavoastră. Personalul cu o experienţă bogată va avea grijă de sărbătoarea Dumneavoastră, ţinând cont de orice detaliu: începând de la securitatea evenimentului, până la cele mai mici mărunţişuri.

Terasa umbroasă, învăluită de verdeaţă, crează un echilibru surprinzător între agitaţia cotidianului şi armonia interioară, iar holul cu un design stilat, vă permite să simţiţi atmosfera de sărbătoare de la intrare.

Sala mică „Mi Piace”,  cu un design delicat, este situată la etajul întâi, cu o capacitate de 40 de invitaţi, făcând orice sărbătoare plăcută şi familistă. Sala mare are au interior irepetabil şi un unical sistem audio, de iluminare şi control al climei. Sala este situată la etajul doi şi este decorată într-un stil elegant şi inegalabil. Lipsa coloanelor şi interiorul în nuanţe deshise, făce sala mare a restaurantului foarte spaţioasă şi comodă pentru evenimente şi nunţi cu mulţi invitaţi. 

De asemenea, trebuie să menţionăm bucătăria restaurantului „Mi Piace”. Armonia şi îmbinarea gusturilor, combinând bucătăria tradiţională italienească, deservirea impecabilă şi atmosfera de neuitat – sunt cartea de vizită a localului. Bucatele rafinate, inclusiv ale bucătăriei clasice europene şi ale celei moldoveneşti, pregătite de bucătari iscusiţi – profesionişti în domeniu, vă vor surprinde cu diversitatea culinară. Amabilitatea şi rapiditatea deservirii clienţilor este realizată datorită chelnerilor profesionişti, a întregii echipe de angajați care vă vor ajuta la elaborarea unui plan concret, cap-coadă, al evenimentului. Orice fantezie va fi realizată, pentru că, la restaurantul „Mi Piace”, oaspeţii sunt iubiţi şi preţuiţi.

Petreceţi sărbătoarea Dumneavoastră la restaurantul „ Mi Piace” şi veţi fi surprinşi – personalul cu o experienţă bogată va avea grijă ca totul să fie bine gândit, iar evenimentul să devină special în viaţa Dumneavoastră. 

Mi Piace – tot ce facem, facem cu plăcere!

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Bucătărie națională
Petrecerea burlacilor/burlăcițelor
Bucătărie europeană
Fourchette
Candy-bar
Locul pentru performanțe
Bucătării mixte
Parcare
Wi-Fi
Terasa