Precedenta
Companie

Restaurant - cafe Garrison

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant - cafe Garrison

Adauga in favorite
Volum:
0 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurant-cafenea Garrison: atâtea motive de-a vizita acest loc!

Dacă sunteți în căutarea unui local cu o atmosferă caldă şi plăcută în zona Telecentru, cu un meniu bogat și un interior frumos, atunci cu siguranţă veţi îndrăgi restaurantul-cafenea Garrison. Restaurantul-cafenea Garrison este un loc minunat pentru un prânz cu prietenii, dar şi o întâlnire de afaceri. De asemenea, restaurantul-cafenea Garrison este locul perfect pentru o petrecere corporativă fastuoasă, dar şi pentru o cină romantică modestă. Orice ocazie poate fi sărbătorită cu bun gust în restaurantul Garrison!


Conceptul localului poate caracterizat ca fiind unul bun și la preţuri accesibile, cu o atmosferă plăcută şi un meniu rafinat, pentru orice gust. O sală festivă spaţioasă, cu un interior în nuanţe deschise: roz pal, mov şi bej, cu canapele în nuanţe deschise şi multe detalii, care vor fi apreciate de amatorii de lux şi rafinament. Un personal amabil şi un meniu modern, accesibil, de la maeştrii artei culinare.


Cafeneaua Garrison este un local modern şi, în acelaşi timp, plăcut. Toate detaliile interiorului sunt realizate într-un stil clasic, diafan. Iar terasa de vară spaţioasă, cu o panoramă superbă, va încânta pe cei ce adoră vechiul Chişinău.


Un meniu european de la bucătarul-şef Veronica Apostu - mândria localului! Bucătăria europeană de la maestrul artei culinare de categorie superioară vă oferă reţete clasice şi moderne pentru orice gust, fiind delicioase, dar şi la un preţ rezonabil. Iar bucatele tradiţionale din bucătăria naţională, care sunt servite la banchete, sunt pregătite cu mare iscusinţă. Talentatul bucătar-şef Veronica Apostu şi toată echipa restaurantului-cafenea Garrison vor satisface orice capriciu culinar al fiecărui client cu cea mai mare plăcere!


Adevăraţi profesionişti în domeniul său, personalul restaurantului va crea o sărbătoare pentru orice gust, iar atmosfera amiabilă şi ospitalieră, interiorul frumos, reducerile pentru banchete în zilele de lucru, surprize plăcute pentru tinerii căsătoriţi şi o gamă întreagă de servicii transformă restaurantul-cefenea “Garrison” într-un loc perfect pentru ceremonia dumneavoastră de nuntă!


Ceremonii de nuntă luxuriante şi fourchette, până la 80 de persoane, petreceri distractive și aniversări, jubileuri şi petreceri corporative – în localul “Garrison” totul este posibil!

Turul virtual >>>



Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie