Precedenta
Companie

EvaBallons

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

EvaBallons

Adauga in favorite

Baloanele sunt una dintre cele mai populare și cel mai principale decoraţiuni ai oricărei sărbători! Marisau mici, combinate în compoziții, de diferite forme si culori, acestea oferă sărbătorii o atmosferă de neuitat, ca în copilărie, care vă fac să vă binedispuneţi şi să vă distraţi.

Eva Balloons este un studio de aerodesign, care va face sărbătoarea dumneavoastră mai frumoasă şi de neuitat! Decorarea cu baloane este un proces complex care ar trebui să fie încredințat doar unei companii care-şi cunoaşte bine meseria. Este foarte important ca acest decor sa fie realizat profesionist, ca o parte integră a decorului, completându-l şi îmbunătăţindu-l. Prin urmare, alegerea baloanelor și compozițiile din acestea trebuie făcute în mod corect, apelând la cei care ştiu s-o facă frumos. Arcadele decorate cu compoziţii din baloane în formă de inimi sau lebede, la intrare, întâmpinând oaspeţii - ceea poate putea fi mai romantic în ziua nunţii?

Baloanele pentru o şedinţă foto de nuntă e încă o idee grozavă. Mireasă gingaşă, într-o rochie vaporoasă, mirele într-o cămașă puţin descheiată și baloane mari colorate - se vor privi incredibil de frumos, făcând fotografiile de nuntă originale și unice.

Eva Balloons este o companie, cu ajutorul căreia, prin astfel de "mijloc" îndrăgit ca baloanele, vă va face sărătoarea nemaipomenită!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie