Precedenta
Companie

Dallas Dance Studio

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Dallas Dance Studio

Adauga in favorite

Studioul de dansuri “Dallas Dance Studio” vă propune să pătrundeţi în lumea dansului şi să descoperiţi stiluri şi direcţii noi de dansuri. Anume aici puteţi să vă creaţi dansul de nuntă personal şi să vă deschideţi prin plastică. Colectivul nostru tînăr vă va ajuta de a pregăti primul dans de nuntă, completînd coreografia cu regizarea dansului pentru prietenele miresei.

Abordare individuală în funcțiile de dorințele dvs. O să vă simțiți armonios și frumos în timpul dansului. Dvs. o să alegeți un pachet și un format comod al lecțiilor, ca să reușiți totul și să vă încadrați în buget. Pachetele sunt de la 700-1200-1800 lei, pentru 3-6-10 lecții. În caz de necesitate pot avea loc ore în afara pachetului. La finalul cursului veți primi un certificat, care să confirme că ați fregventat cursul de pregătire pentru dansul de nuntă, de la studioul Dallas.  


De asemenea studioul de dansuri Dallas Dance Studio va fi bucuros să vă organizeze un flash-mob pentru petrecere, va dărui o atmosferă extraordinară a dansurilor latinoamericane, pasiunea tangoului şi ritmurile înviorătoare a tobelor orientale. Alături de noi sărbătoarea reînvie în ritmurile muzicii.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie