Precedenta
Companie

Pavel Duganov

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Pavel Duganov

Adauga in favorite

Mă numesc Pavel Duganov. Veţi fi surprinşi cât de perspicace sunt, dar nu mă îndoiesc nici pentru o clipă că, în cel mai apropiat timp, în viaţa Dumneavoastră va avea loc un eveniment important:

 Nuntă
 Aniversare
 Petrecere corporativă
 Balul de absolvire
 Zi de naştere
 Revelion

De asemenea, nu mă îndoiesc că vă doriţi o petrecere deosebită de cele la care aţi fost. Ca atmosfera să fie veselă şi creativă, cu suflet, lejeră, dar în acelaşi timp cu stil şi modernă.

Vreţi să dedicaţi omului drag o poezie, scrisă special pentru el? Vreţi ca oaspeţii dumneavoastră să se transporte cu maşina timpului în luxul epocilor de odinioară? Vă doriţi un prezentator, care cunoaşte la perfecţie limbajul lui Puşkin şi Griboedov? Visaţi ca sărbătoarea dumneavoastră să fie moderată de Campionul lumii în arta oratorică, deţinătorultitlului „Cel mai bun prezentator din lume”? Vreţi ca sărbătoarea dumneavoastră, moderată după un scenariuexclusivist, să fie memorizată pentru totdeauna?

Dacă răspunsul dumneavoastră este „Da” măcar la una din aceste întrebări, atunci contactaţi-mă şi neapărat ne vom întâlni şi vom transforma sărbătoarea dumneavoastră într-un eveniment de neuitat.

Nu uitaţi că viaţa se măsoară nu în numărul de respirații, dar în momente care vă taie respiraţia!

Contacte și detalii