slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

 

Branduri de nunta

Data: 
Rochii de nuntă de la Carolina Herrera


Carolina Herrera este brandul care a cucerit numeroase femei! Începând din anul 1981, anul fondării, şi până în ziua de azi, acesta a oferit modei internaţionale o infinită feminitate şi rafinament, în combinaţie cu senzualitate şi pasiune.


Printre marea varietate de articole, un statut special îl au rochiile de nuntă, râvnite de atâtea domnişoare și femei din întreaga lume. În anul 1986, când Carolina Herrera a creat o rochie incredibilă pentru fiica fostului președinte al Americii - Caroline Kennedy, o rochie voluminoasă, cu o trenă lungă și frumosă, dantelată, lucrările ei au devenit populare printre vedetele internaționale, politicieni și reprezentanți ai familiilor regale. 
 

свадебное платье Кэролайн Кэннеди 


Rochiile de nuntă de la Carolina Herrera este ceea ce numim frumuseţea în simplitate.
 

            Свадебные платья от Carolina Herrera


Designer-ul nu tinde să-şi complice lucrările doar de dragul luxului, ea le redă prin linii simple, dar elegante, o dantelă bogată şi elementul prezent în colecţiile sale – trena diafană şi feminină. 
 

            Свадебные платья от Carolina Herrera  


Brendul Carolina Herrera
încearcă să-şi mulţumească toate clientele, care se pregătesc de nuntă. De aceea, special pentru acele femei, care consider că rochiile de nuntă sunt o exagerare, designer-ul propune o colecţie de nuntă exclusivistă de costume cu pantaloni, foarte elegante şi frumoase.
 

             

Rochii de mireasă în Chişinău şi Moldova>>

MirNevest.md