slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

 

Branduri de nunta

Data: 
Rochiile regale de la Mak Tumang!


Mak Tumang –  designerul filipinez care are o  percepţie neobişnuită în ceea ce priveşte rochiile de nuntă.

Alegerea lui de a crea modele luxoase, cu amănunt de detaliu, se explică prin dragostea designerului pentru ţinutele pompoase şi accesoriile din diferite epoci. Stofele lui preferate sunt mătasea, tulul şi organza, însă, Mak Tumang e deschis spreexperimente cu texturi.

Primele ţinute de la Mak Tumang nu erau deloc pentru mirese. Studiind designul la colegiu, el crea costumele actorilor pentru spectacole, diferite show-uri culturale şi prezentări. Mak a reuşit să devină semifinalist al primului său concurs important – un prestigios concurs de modă şi design din Filipine (2007).

În anul 2011, în calitate de designer începător, Mak a fost ales pentru prezentarea modelelor sale la Metrowear Filipiniana, care a adunat 100 din cei mai buni designeri. Mai târziu, Mak a ajuns în Top 4 a celor mai buni tineri designeri, care au participat laMetrowear Fantasy 2012.

Mak Tumang – un tânăr couturier, care după părerea multor experţi din lumea modei, va aduce un nou suflu în crearea  modelelor de rochii.

MirNevest.md se grăbeşte să vă facă cunoştinţă cu cele mai frumoase rochii ale designerului, care vă vor cuceri neapărat!Foto: www.instagram.com/maktumang