slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

 

Branduri de nunta

Data: 
Rochiile de nuntă Elie by Elie Saab


Elie Saab este un designer din Liban, care a cucerit trufaş şi cu o vervă de invidiat podiumul european al modei înalte. Dar în afară de colecţii incredibile de haine şi accesorii, Saab realizează visul multor mirese, dăruindu-le, din an în an, nişte ţinute fabuloase de nuntă, marca Elie by Elie Saab.
 
Colaborarea cu compania spaniolă Pronovias a creat noi ţinute perfecte, pret-a-porte. Aceasta le face nu doar cele mai frumoase modele a modei înalte, dar şi permite oricărei mirese să îmbrace la ceremonia de nuntă o ţinută de designer, accentuând individualitatea şi eleganţa rafinată ai acesteia. 

Rochiile de nuntă Elie by Elie Saab
 
Ţinutele de nuntă marca Elie by Elie Saab e o combinaţie a luxului vestic cu o croială simplă, europeană. În colecţii mereu sunt prezente rochii voluminoase, cu ornamete complicate, drapaj, dantelă şi alte elemente decorative, dar şi ţinute mulate, minimalisitice. Ceea ce evidenţiază rochiile Elie Saab este feminitatea absolută şi stofele vaporoase. „Îmi plac femeile feminine”, recunoaşte Elie Saab. „Femeile care ştiu să poarte o rochie cu pasiune şi cu capul sus. Din copilărie am observat cum ele se îmbracă, asta m-a motivat să le fac pe plac, să le înfrumuseţez formele”.

Rochiile de nuntă Elie by Elie Saab 

MirNevest.md