slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

In Ospetie la...

 
+Добавить Категории
Дата: 

В гостях у Rich Look

«Pregătindu-se de nuntă, fiecare domnişoară visează să fie o mireasă perfectă.Totul trebuie să fie perfect, începând de la petrecerea burlăciţelor. Noi le dăruim această ocazie clienţilor noştri, astfel, câştigând dragostea lor!»

Ce nuntă modernă se poate lipsi de o petrecere de neuitat a burlăciţelor?! Evenimentul, unde miresele şi prietenele se adună împreună, poate fi absolut diferit. Deseori, alegerea miresei şi a prietenelor sale este salonul de înfrumuseţare. De data aceasta, am mers la salonul de înfrumuseţare Rich Look.

Салон красоты Rich Look в Кишиневе

Majoritatea mireselor şi a prietenelor sale aleg salonul Rich Look deoarece acesta  nu e doar un salon de înfrumuseţare, ci şi un magazin, studio de foto, ba chiar şi un bar! Rich Look este un loc uimitor, unde fiecare doamnă va găsi ceva pe placul său.

Салон красоты в Кишиневе Rich Look

Подготовка к девичнику в салоне красоты Rich Look

Подготовка к девичнику в салоне красоты Rich Look

Подготовка к девичнику в салоне красоты Rich Look

Подготовка к девичнику в салоне красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Салон красоты Rich Look

Şase domnişoare– mireasa împreună cu prietenele sale, au petrecut foarte frumos timpul. Coafuri stilate, machiaj, o atmosferă plăcută şi buna dispoziţie au făcut sărbătoarea de neuitat. Iar magazinul, studioul foto, barul minunat cu diversitatea de coctailuri sunt un semn bun că petrecerea a fost un succes!

Девичник в салоне красоты Rich Look

Девичник в салоне красоты Rich Look, Кишинев, Молдова

Девичник в салоне красоты Rich Look, Кишинев

Salonul Rich Look propuneFIECĂREImiresesă organizeze o petrecere a burlăciţelorde neuitat!Pentru aceasta există şi un pachet de servicii, care aşa şi se umeşte – “Petrecerea burlăciţelor”. Procurând acest pachetveţi beneficia de tot ce e necesar pentru organizarea unei petreceri şi pregătirile de ziua nunţii. 

− O coafură de nuntă şi un machiaj de probă. Unde să mergi cu aşa o frumuseţe, dacă nu la o petrecere a burlăciţelor?! Iar o reducere de la 20 la 50% pentru Dumneavoastră şi prietenele Dumneavoastră vă vor lăsa să fiţi generoase, economisind considerabil..

Пробная прическа и макияж для невесты

Свадебный образ от салона Rich Look Свадебный образ от салона Rich Look

− Bucate delicioase şi diverse coctailuri exotice în barul salonului, iar reducerile de până la 20%, vor face petrecerea Dumneavoastră de neuitat. Bineînţeles, în sensul bun al cuvântului.

Девичник в Rich Look

Девичник в Rich Look

− Să păstrați în amintire sărbătoarea Dumneavoastră plină de impresii plăcute, veţi putea cu ajutorul serviciului foto şi video al studioului de fotografiat de la Rich Look. Fotografi şi operatori profesioniştivă vor dărui o amintire frumoasă a evenimentului, de asemenea, cu o reducere de 20%! Aceştia vor imortaliza pe o peliculă ziua nunţii.

Фотостудия в Кишиневе

Фотостудия в Кишиневе

Iar ţinute elegante pentru petrecerea burlăciţelor veţi putea procura în magazinul Rich Story.

Мультибрендовый магазин Rich Stoty

Toate acestea şi multe altele veţi putea găsi într-un loc minunat - Rich Look. Veniţi si şimţiţi nemaipomenita atmosferă a salonului Rich Look.Salonul de înfrumuseţare Rich Look – locul, unde cele mai secrete vise devin realitate!

Rochia de nuntăa fost oferită de salonul DiVero, rochia pentru petrecerea burlăciţelor de salonul Rich Story.

Salonul  Rich Look>>
Fotograf Diana Bodnarenco>>