slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Nuntă în stil Ultra Violet: culoarea principală a anului 2018

Timp de mai mulți ani, MirNevest.md urmărește care va fi culoarea principală conform Institutului Pantone și modul în care se va reflecta și se va manifesta în industria nunții. În 2017, culoarea principală a anului a fost Greenery, iar în anul 2018 aceasta va fi ultraviolet (Ultra Violet).

Ультрафиолетовый цвет 2018 года

 
"Ultravioletul este asociat cu secretele cosmosului și descoperirile dincolo de capacitățile noastre. Este în acelaşi timp culoarea vastului cer al nopții fără margini, artistismului și contraculturii „- a declarat directorul executiv al Pantone, Leatrice Eiseman.
 
În ciuda acestui fapt, culoarea violetă nu este ceva nou pentru industria nunții și a fost întotdeauna faimoasă. Este iubită atât de mirese, cât și de organizatori de nunți, decoratori.
 

Свадьба в фиолетовом цвете

 
Ultra Violet în sine este suficient de îndrăzneț, bogat și adânc, va arăta perfect drept culoarea principală în decorul nunții. Aceasta are multe nuanțe, astfel încât decorarea nunții în stilul Ultra Violet poate fi atât marshmallow-fin cât și colorat-saturat. Nunta în tonuri violete arată foarte original și elegant. O idee grozavă pentru o nuntă în violet va deveni stilul francez "Provence".
 

Декор свадьбы в фиолетовых тонах

Pentru decortarea nunții în culoarea ultramodernă violet este necesar să alegeți în prealabil combinația paletei de culori. Această nuanță se potrivește perfect cu alb, argintiu și auriu. Întotdeauna arată elegant și nobil. Un decorator profesionist vă va ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru nunta dumneavoastră.

 

Buchetul miresei în stil Ultra Violet

Buchetul miresei este perfect pentru a fi completat cu flori violete: lavandă, violete sau bujori. Clematisele și lalele vor adăuga eleganță imaginii.

Букет невесты в фиолетовом цвете

 

Invitații de nuntă în stilul Ultra Violet

În design, invitația arată frumos când este pictată manual, realizată cu acuarele. O idee bună este să atașați la invitație un buchețel de lavandă. Arată elegant și în același timp delicat.
 
Пригласительные на свадьбу

 

Candy-barul de nuntă în stilul Ultra Violet

Meniul nunții, fără îndoială, este mai bine de lăsat în culoarea tradițională. Cu toate acestea, regula poate să omită deserturi. Candy-barul poate fi completat cu cupcakeuri cu gem de afine, ciorchini de struguri și mure.

Candy Bar

 

Tort de nuntă în stilul Ultra Violet

În alegerea decorului pentru cea mai importantă mâncare a serii, puteți da libertate fanteziei. În prezent, a devenit posibilă alegerea oricărei culori, ornamente și modele pentru tort. Principalul lucru este ca acest design să fie combinat armonios cu stilul de bază al întregii seri.
 
Свадебный торт в фиолетовом
 
Свадебный торт в фиолетовом

 

Ținute de nuntă în stil Ultra Violet

Culoarea violet poate fi prezentă în tot, cu excepția, nu e ciudat, a rochiei miresei. În acest caz, merită să păstrăm clasicul și să alegem o rochie de mireasă în nuanțe deschise, astfel încât mireasa să nu se "îmbine" cu decorul nunții.
 
Платья подружек невесты в фиолетовом цвете

Rochiile elegante cu o nuanță violetă se potrivesc mai bine pentru domnișoarele de onoare. Această culoare se combină armonios cu orice culoare a pielii și coafură.
Costumul mirelui, în contrast, poate fi completat cu accente violete sub forma unui papion sau unei cravate, unui jar sau unei cămăși.
 
Костюм жениха
 
Костюм жениха

Fiți original în deciziile dumneavoastră și nu uitați să ne trimiteți povestirile despre nunta dumneavoastră. Noi într-adevăr le iubim foarte mult. Citiți aici>