slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Noutati

Data: 
Asta trebuie văzut: nuntă extrimală la înălțimea de 122 metri

Tinerii căsătoriți Ryan și Kimberly din California și-au spus jurămintele deasupra unui canyon, la înălțimea de 122 metri de la pământ.

Data: 
Fotomax: un studiou foto nou la Chișinău

Noul studiou Fotomax de la Chișinău, care s-a deschis în această vară vă oferă posibilitatea să transformați în realitate cele mai îndrăznețe proiecte creative și vă oferă pentru aceasta 3 săli.

Data: 
Premieră de vară: Keanu Reeves și Winona Ryder într-un film de nuntă

Keanu Reeves și Winona Ryder într-un film de nuntă "Destination: Wedding", filmul care pretinde a fi cea mai bună comedie romantică din această vară! Personajele principale se cunosc în drum spre nuntă,iar mai târziua aceasta se transform...

Data: 
Accesorii pentru mirese de la designeri moldoveni

Acesorii pentru mirese Accesoriile sunt deosebit de importante, pentru crearea unei ținute frumoase. Site-ul MirNevest.md a pregătit pentru voi o prezentare a accesoriilor de nuntă, cu ajutorul cărora ve-ți crea ținute de nuntă elegante. Inspi...

Data: 
Restaurant MajestiC - a fost creat pentru sărbătoarea dumneavoastră!

Alegerea sălii de banchet este momentul cheie în pregătirea pentru orice sărbătoare. Restaurant MajestiC este o combinație armonioasă dintre experiență și stil.

Data: 
Organizer-ul de nuntă online de pe site-ul LumeaMireselor.md - este cel mai devotat ajutor al mireselor

Planificarea nunții necesită prea mult timp și efort? Nu găsiți înregistrările necesare în carnețel? Începeți să planificați nunta online pe site-ul LumeaMireselor.md.

Data: 
Fii Mireasă Norocoasă

Vom aduce la acest seminar 101 cupluri miri 2018-2019, care vor lupta pentru a cîștiga O Nuntă Gratuită!

Data: 
În cinstea aniversării nunții, Mot a prezentat clipul de nuntă oficial

Pe 23 aprilie, în cinstea primei aniversări de nuntă vedeta Black Star - rapper-ul Mot, a prezentat videoclipul oficial pentru piesa Свадебная.

mai multe