slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Prezentarea studiourilor foto din Chişinău pentru fotografierea nunții

Sesiunea foto în pereții unui studiou - cea mai bună soluție pentru o nuntă de toamnă sau de iarnă, când vremea de afară nu ne bucură. Să rătăciţi în jurul parcului rece și umed în căutarea unui fundal adecvat pentru o fotografie nu este o activitate plăcută. Dar să stați comod într-un studiou foto confortabil- este altceva. Prin urmare, portalul de nunți MirNevest.md a pregătit o listă de studiouri foto de interior din Chișinău, unde puteți organiza o şedință foto de nuntă şi a dimineții miresei.
 
 
Studioul profesional Art Stage Studio oferă mai multe camere spațioase decorate tematic. Atmosfera, elementele de decor și interiorul confortabil cu un design excepțional sunt create pentru a produce fotografii spectaculoase de înaltă calitate.
Chișinău, bul. Moscova 21
0672 33 733
 
art-stage-studio-chisinau
  
art-stage-studio-chisinau..
 
 
Complexul profesionist de studiouri Foto Land oferă cinci săli separate de filmare, echipate cu lumină profesională, sală de machiaj și diverse accesorii: de la mărunțuşuri necesare, până la obiecte de mobilier antic. Suprafața totală a studioului foto este de peste 600 de metri pătrați.
Chișinău, str. Lvov 2,5
068 151 151
 
foto-land-chisinau
 
 
 
Black Cat Studio - un studio de interior confortabil, care oferă o cameră și șapte locații tematice pentru fiecare gust! Interior original şi stilat, cu multe, diverse soluții de design. În săli se folosesc jucării de design, elemente decorative, floristică. Pentru domnişoare și artiști de make-up, studioul are o cameră de machiaj curată și confortabilă.
Chișinău, str. Şciusev 37
0698 55 998
 
black-cat-studio-chisinau
 
 
Regal Studio oferă posibilitatea de a închiria pe ore a sălilor de filmare, interiorul cărora este realizat în diferite stiluri și vă permite să realizați o varietate de idei creative.
Chișinău, bul. Mircea cel Bătrân 27 B
069902260
 
regal-fotostudio-moldova 

 

Foto Studio '17 este un studio modern cu trei zone decorative amenajate. Studioul oferă servicii de fotograf și cameraman, lumină profesionlă pulsată Elinchrom și cameră de dressing.
Chișinău, str. Zelinschi, 7
0793 76 066

 
SmileStudio este alegerea perfectă pentru filmarea celor mai frumoase evenimente din viața ta. Studioul oferă servicii de fotografie și video de înaltă calitate, prețuri accesibile și locații pentru fotografiere decorate cu gust!
Chisinau, bulvardul Stefan cel Mare,128
0690 13 668

 
Anna Vlah Studio este un nou studio creativ pentru sesiuni foto. Interiorul este realizat în stilul unei case vechi scandinave, plină de căldură și confort. În studio, puteți face fotografii familiare, portrete și fotografii romantice.
0600 06 167


Like Studio - fotostudio cu decor variabil. Studioul oferă serviciile de fotograf și cameraman. Interiorul este realizat în culori calde, pastelate, ceea ce creează o atmosferă confortabilă, familiară.
Chișinău, Mircea cel Bătrân, 21
0692 24 475


MUST HAVE Studio - studiou cu decor variabil pentru a crea fotografii creative și colorate. Studioul oferă servicii de înaltă calitate de fotograf și cameraman, locații unice pentru filmare.
Chisinau, str. Miron Costin, 5
0699 69 696