slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Tendințele modei de nuntă primăvară-vară 2018

Moda de nuntă rămâne destul de conservatoare. Cu toate acestea, designerii de modă nu lasă nici o ocazie de a moderniza ținuta de nuntă albă ca neaua, ceea ce s-a demonstrat la Săptămâna modei de nuntă care a avut loc recent la New-York. Stăpânii la așa un eveniment frumos al gustului au devenit renumitele branduri mondiale, cum ar fi Vera Wang, Elie Saab, Carolina Herrera ș. a. Ce recomandă mireselor legislatorii modei de nuntă în sezonul primăvară-vară 2018?

Pantaloni în locul fustei

Pentru multe mirese, fusta rămâne un atribut obligatoriu în seara nunții. Dar, astăzi, când femeile își demonstrează din ce în ce mai mult independența și capacitatea de a-și asuma responsabilități, pantalonii în deplină măsură pot deveni elementul costumului de nuntă. Așa, cel puțin, consideră rechinii afacerii de modă. Pantalonii albi și costumele cu pantaloni au devenit una dintre cele mai importante descoperiri în design. Această ținută se va potrivi foarte bine femeilor, care apreciază eleganța și nu vor să renunțe la masculinitatea în haine chiar nici în ziua propriei nunți.

Viktor & Rolf                                                                                 

fashion

Oscar de la Renta 

fashion

Albe și nu doar

Albă este considerată culoarea tradițională la nunți. Dar, designerii de modă ne propun să diluăm puțin valul alb ca neaua cu mici elemente de contrast. Această tehnică vă permite să evidențiați demnitatea figurii, atrăgând atenția asupra lor. La Săptămâna modei această tehnică a fost aplicată de Vera Wang și Oscar de la Renta. În colecțiile lor sunt utilizate pe larg elemente decorative negre, fundițe și benzi.

Reem Acra                                                                                   Vera Wang

fashion fashion

Pelerină

Un alt «truc» al Săptămânii modei au devenit pelerinele albe. Unii consideră că designerii s-au inspirat la acest element al costumelor din serialul TV apărut recent „Tânărul papă“ cu Jude Law în rolul principal. Cum nu ar fi asta, ideea a devenit cu adevărat reușită: când, dacă nu în seara nunții pelerina va fi mai potrivită?

Elie Saab                                                                                     Lela Rose

fashion fashion

Zuhair Murad

05-zuhair-murad-bridal-fall-2017

Galia Lahav

galia-lahav-wedding-dress

Ușor și transparent

Folosirea țesuturilor semitransparente pentru crearea ținutelor de nuntă, demult nu mai este ceva deosebit. Dar, designerul libanez Zuhair Murad a mers mai departe și a propus în special mireselor îndrăznețe, ținute din dantelă transparentă.  Ele se vor potrivi cel mai bine celor, care nu se tem să-și demonstreze figura impecabilă și sexualitatea proprie.

Monique Lhuillier                                                                           Zuhair Murad

fashion fashion

Clasica veșnică

Cum nu s-ar schimba moda de nuntă, tot timpul se va găsi loc pentru stilul clasic, ceea ce a demonstrat încă odată Vera Wang și Victor & Rolf. Fusta stufoasă și agitația din colecțiile lor arată la fel de moderne ca și celelalte modele. Nu există nici o îndoială că cele mai multe mirese vor alege această opțiune a ținutei de nuntă, pentru că fiecare dintre noi în inima sa, visează din copilărie să se simtă ca o adevărată prințesă din povești.

Carolina Herrera                                                                           

fashion

Viktor & Rolf

fashion

Saloanele de mariaj din Chișinău/Moldova>>