slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Calendarul de nuntă MirNevest.md 2016. Şedinţă foto


A mai rămas puţin până la anul 2016, şi aceasta înseamnă că va fi nevoie de un nou calendar! Portalul MirNevest.md a avut grijă de acest lucru şi vă prezintă un nou calendar, creat special pentru dumnevoastră, dragi clienţi, prieteni şi mirese!



Noi am muncit mult la el, ca să vă oferim emoţii pozitive. Şi acum vă prezentăm informaţia detaliată despre procesul de creare a acestui calendar.

La începutul lunii octombrie a avut loc castingul de selectare a modelelor. Şaisprezece domnişoare simpatice au concurat pentru posibilitatea de a deveni faţa calendarului MirNevest.md 2016 şi numai trei din ele au primit această şansă: Veronica Tulbure, Victoria Cartira şi Aliona Alii au fost alese pentru a reprezenta calendarul nostru!





Model: Veronica Tulbure Make-up: Maia Glijinschi Coafura: Victoria Bondari

Model: Victoria Cartira    Coafura: Tatiana Paluta.

Model: Aliona Alii    Make-up: Djemma Garceva  Coafura: Victoria Bondari.

Cea de-a doua etapă de pregătire a calendarului a fost desfăşurearea unei şedinţe foto. Ea s-a desfăşurat într-un studiou nou ArtStage. Diana Bondarenco, un fotograf de excepţie, a ales cele mai reuşite poziţii pentru fiecare domnişoară şi a fotografiat cele mai frumoase momente!

























Rochii de mireasă şi accesorii pentru păr de la salonul Papilio.









Portalul informaţional de nuntă MirNevest.md exprimă mulţumiri tuturor persoanelor, care au participat la realizarea acestui proiect!