Precedenta
Companie

Viggo - costume pentru bărbați

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Viggo - costume pentru bărbați

Adauga in favorite

Viggo. The signature of succes


Suntem creatori neastîmpăraţi ai stilului masculin, experți în crearea de costume și experiențe de modă care spun poveștile omului modern. Vrem ca bărbaţilor să le placă ceea ce poartă şi să-şi savureze ținuta fără să o simtă rigidă. Iată de ce investim mult timp și pasiune în a face ținute, care se potrivesc fiecărui personaj masculin în parte.

Obiectivul nostru este de a inova și de a descoperi noi perspective în domeniul îmbrăcămintei şi accesoriilor bărbăteşti contemporane. Produsele noastre sunt rafinate în detalii, de înaltă calitate și accesibile. Creatorii din spatele „Viggo” perseveră în a oferi cea mai bună durabilitate, asigurând cea mai înaltă calitate a detaliilor și finisarea fiecarui articol de îmbrăcăminte produs de noi.

Considerăm căfiecarearticol de îmbrăcăminte esteo promisiunedesucces pentrubărbatul contemporan,fiindinspiraţi deo gamă bogată de stiluripersonalizate șiîmbogățite cuoexperiențăvie acelor mai bunețesături, modele și design.

Suntem pe piaţă aproximativ din anul 2010, când am creat “Ego Fashion” - o reţea de magazine multi-brand concentrate pe moda publicului larg, care în scurt timp a devenit un succes pe piață. Curând după aceea, am dezvoltat operațiunile comerciale a bine-cunoscutului concept “Louis Purple”, împărtăşind dragostea pentru stilul de îmbrăcăminte business elegant, care te pune în evidenţă.

Ne-am adaptat experiența noastră în îmbrăcăminte elegantă, atît gata confecţionată cît şi făcută la comandă , cu o atenție deosebită la detalii și materiale de calitate pe care le folosim.

Noul brand pe care l-am creat este revigorant, fiind progresiv în multe feluri atunci când vine vorba de a aduce cea mai buna selectie de haine de pe piață. L-am numit “Viggo” - semnătura succesului.

Misiunea noastră de zi cu zi este de a oferi îmbrăcăminte bărbătească stilată şi distinctă care reprezintă cel mai bun raport dintre calitate și preţ la acest serviciu de pe piaţă. Astăzi piața este plină de articole de îmbrăcăminte din care se poate alege, dar puţine magazine ajută clienţii să-şi creeze un stil unic care să fie doar a lor, în acelaşi timp punând accent pe calitate şi confort.

Alt scop principal este să facem moda de lux accesibilă și ușor de purtat pentru o categorie largă de clienți. Moda nu ar trebui să fie restrictivă, și bunul gust la îmbrăcăminte poate fi cultivat ușor cu ajutorul unor compoziții potrivite.

În plus, consultanții noștri de vânzări sunt de fapt consilieri de stil, care asigură că clienții optează pentru cele mai potrivite ținute, cu care să-şi completeze garderoba și să-şi sporească succesul social. Consultanții de stil sunt inspiraţi să ofere clienților o perspectivă cu totul nouă: alegerea de ținute care completează și se potrivesc perfect stilului clienţilor, şi nu doar cumpărarea unei altui articol de îmbrăcăminte.

Pilonii de baza în construcția brandului sunt cele patru stiluri de îmbrăcăminte, numite linii care duc instinctiv spre succes.

Business Line – oferă încredere și degajare. Articolele care fac parte din aceasta linie sunt concepute pentru a crea un sentiment de gratificare instantanee și confort combinate cu un stil perfect.

Contemporan Line – înseamnă rafinament ușor în aranjare. Această linie ţine de confecţionarea costumelor la comandă ce accentuează funcţionalitatea şi lejeritatea, stilizată într- un mod lipsit de extravaganță pentru bărbatul relaxat dar motivat și hotărît în acelaşi timp.

Ceremony Line - oferă un stil lejer în mod elegant. O gamă largă de costume elegante sunt create, pentru a fi plăcute și pentru a se potrivi celor mai fine și rafinate gusturi. Am studiat tendințele vestimentare la ceremonii sau nunta an de an și regulile nescrise ale fashioniștilor, pentru a veni cu această linie, unde ușurința de purtare este esențială, iar culoarea și textura o înfrumuseţează impecabil.

Tailoring – înseamnă măiestria confortului. Avem experiență în construirea de la zero a unor costume unice pentru bărbaţii inteligenţi și ambiţioşi de astăzi. Stilul lejer sau relaxat este ceea ce caracterizează serviciul nostru de confecţionare la comandă, care se bazează pe atenția noastră fină la detalii și potrivirea perfectă cu linia corpului. Rezultatul final este o ținută completă cu un gust rafinat, care evocă profesionalism și experienţă.

Privim colectiile noastre ca pe niște capodopere de stil, iar pentru a le crea, procurăm cele mai bune țesături dintr-o selecție de furnizori de încredere, cum ar fi Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Holland and Sherry, Lanificio F. Lli Cerruti, Guabello, şi Fratelli Tallia di Delfino.

De aceea eleganța veşnică mereu la modă și versatilitatea costumelor„Viggo”au în spate secole de experienţăîn croitorie italiană, tradiţie britanică și rafinament franţuzesc, toate îmbrățișândunabsolut respectpentrufirbrele de înaltă calitate şi creativitate.

Cunoştintele şi experienţa noastră timp de un an de zile in R. Moldova cu brandul francez“Louis Purple”,provoacă astăzi un nou început curajos al conceptului “Viggo”, făcând ca un vis să devină realitate: găsirea echilibrului perfect între stilurile masculine pe care le adorăm și realitatea situațiilor din viața cotidiană, plus raportul corect dintre preț și calitate.El vine ca un concentrat de practice şi tehnici extrase din convingerile intime ale clienților noștri cu privire la masculinitatea şi stilul lor personal.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie