Precedenta
Companie

Restaurant Poseidon

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Restaurant Poseidon

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
650 Lei

Restaurantul Poseidon, situat pe malul pitoresc al râului Nistrului - este un loc minunatunde oricine va petrece cele mai frumoase momente din viața sa: nunți, aniversări, sărbători înfamilie, petreceri între prieteni. Atmosferă liniștită și rafinată a acestui restaurant te predispune să petreci timpul cât mai plăcut.

Sala de banchet poate găzdui până la 150 de persoane, interiorul localului permite organizarea evenimentelor în orice stil - de la clasic, până la modern, ori petreceri originale și extravagante. Interiorul sălii de banchet este bine gândit, orice element decorativ aduce armonie și originalitate.

Echipa restaurantului Poseidon este alcătuită din adevărați profesioniști, care-și iubesc munca și fac tot posibilul pentru ca sărbătoarea Dumneavoastră să fie perfectă. Restaurantul oferă clienților săi o gamă largă de bucate, astfel, fiecare oaspete poate găsi ceva pe placul său și va putea elabora meniul după bunul său gust, iar deservirea rafinată a meselor va surprindeplăcut atât oaspeții, cât și pe Dumneavoastră.

Balul de absolvire sau o conferință de afaceri, o prezentare de modă sau un seminar, o petrecere cu cocktailuri sau o cină festivă, o nuntă mare sau furșet - sala de banchet Poseidon e o adevărată găselniță pentru cei care doresc să organizeze o sărbătoare de vis.

Restaurantul Poseidon oferă clienților săi numeroase servicii gratuite care îi va ajuta să nuscape nimic din vedere și să organizeze o sărbătoare perfectă. Pentru întâmpinarea oaspeților puteți folosi covorul roșu, o arcă decorativă, de asemenea, sală de banchet oferă un plan de amplasare a oaspeților și carduri speciale pentru fiecare oaspete. Pentru a pregăti sala de eveniment, restaurantul oferă huse pentru scaune, panglici, fețe de masă și vaze cu aranjamente florale și sfeșnice, care pot fi amplasate pe mese.

Clienții restaurantului pot beneficia de o înregistrare civilă în aer liber. De asemenea,restaurantul vă oferă pernuța pentru inele și un coș pentru bani. Pentru confortul oaspeților și a gazdelor evenimentului, există zone speciale pentru fumat, mobilate cu canapele, o terasă în aer liber și o parcare spațioasă. Totodată, sala restaurantului este echipată cu un ecran de proiecție, iar pe tot teritoriul restaurantului este Wi-Fi gratuit. Cu siguranță, mirii vor fi uimiți de frumusețea și luxul camerelor de hotel pentru tineriicăsătoriți.

De asemenea, clienții restaurantului beneficiază de tarife plăcute pentru cazare la hotel.



Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie