slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Vasilisa și Alexandr: o nuntă minunată în stil european

Istoriile de nuntă pot fi numite pe bună dreptate cele mai emoționante. Privind în ochii strălucitori de fericire ai Vasilisei și ai lui Alexandr, înțeleg involuntar că bogăția întregii lumi constă în zâmbetele oamenilor dragi. Nunta lor a avut loc pe data de 24 august 2017. Mireasa fermecătoare ne-a povestit despre detaliile planificării unei nunți în stil european:
 
 
"Cunoștința noastră este un exemplu viu al realităților lumii moderne și o dovadă directă că cunoștințele pe Internet se pot transforma, de asemenea, într-o adevărată poveste de dragoste. Ne-am cunoscut din întâmplare (deși soarta vede mai bine) pe spațiile Facebook-ului și de atunci am devenit un tot întreg. Adevărat se spune, riscând odată - puteți rămâne fericit pentru toată viața. Și noi am riscat!”
 
După 8 luni de relații împlinite: călătorii, mutări, sărbători, reparații, răsărituri și apusuri împreună, de ziua mea mă aștepta cea mai emoționantă surpriză din viață. Sașa m-a cerut în căsătorie într-un restaurant frumos din Odessa pe malul mării.
 
Am planificat petrecerea de nuntă împreună, seara după muncă sau în timpul pauzelor. Timpul a fost destul de scurt din cauza mutării planificate. Ca rezultat, am reușit să planificăm și să pregătim totul în mai puțin de două luni, ceea ce pare ireal.
 
Ziua nunții noastre a început cu pregătirea principalilor onoraţi ai sărbătorii - mireasa și mirele. Ținutele noastre le-am gândit noi înșine.
 
Pentru mire, am ales pantaloni negri, cu o croială mai îngustă, sacou albastru închis în pătrățele, o cămașă albă, cravată neagră, și pantofi negri.

Свадьба Василисы и Александра

Mi-am ales rochia mult timp. În cele din urmă, în unul din cataloagele centrului comercial Jumbo, am găsit exact ceea ce am căutat - o rochie fină de satin de culoarea ivory, decorată cu perle la talie, pe care le-am adăugat apoi și în decorul coafurii. Pantofii miresei au devenit o pereche de stiletto clasici, nude, cu toc înalt.
 
La machiajul și coafura mea a vrăjit stilistul magic, Cristina Cojocaru. Buchetul miresei și butoniera mirelui am preferat să fie din trandafiri crem și alstroemeria albe.

Свадьба Василисы и Александра

Amândoi am vrut o nuntă amuzantă și atmosferică cu cei mai apropiați oameni. Visul meu era o nuntă în stil european - o sărbătoare bogată, stilată și de neuitat.
 
Locul ideal pentru aceasta a fost restaurantul Amaris Garden cu o terasă de vară fabuloasă, servicii excelente și bucătărie delicioasă.

Свадьба Василисы и Александра

Свадьба Василисы и Александра

În timp ce noi cu mirele am fost la o plimbare-foto cu maeștrii în meseria sa, în lucrările cărora ne-am îndrăgostit la prima vedere - fotograf Serghei Bîrca și cameraman - Victor Bîrsa, oaspeții au fost întâlniți de către prezentatorul nostru Andrei Doba în compania mimului vesel Eduard Cernat sub mixurile melodioase ale dj-ului.

Свадьба Василисы и Александра

Accentul principal al nunții în stil european - înregistrarea căsătoriei faţă de oaspeţi, ca în filme: cu invitaţi, care stau pe scaune drăguţe, pe un gazon verde, lângă un cort frumos, cu discursul emoționant al reprezentantului stării civile. Și doar atunci oaspeții văd pentru prima dată cum arată tinerii căsătoriți.
 
Mirele a fost dus la locul de înregistrare de către mama sa iar eu, de către tatăl meu. Era un moment foarte neliniștit și emoționant, tremuram tot timpul și chiar vroiam să plâng, dar acestea erau lacrimi de fericire.
 
Ne-am dat unul altuia jurăminte de fidelitate și ne-am schimbat inelele de căsătorie.
 
Inelele, conform tradiției, au fost aduse de un băiat pe o pernuţă frumoasă de mătase. În cazul nostru a fost fratele meu mai mic care de asemenea, a fost emoționat până la lacrimi.

Свадьба Василисы и Александра

Свадьба Василисы и Александра

După primul sărut al cuplului, oaspeții au aruncat petale de trandafir ca semn al unor ani de căsnicie lungi și fericiti.
 
Un moment foarte important al nunții noastre a fost primul nostru dans. Am repetat mult și Sașa își făcea griji mai mult decât mine.

Свадьба Василисы и Александра

În ciuda tuturor grijilor, nunta a fost un eveniment de neuitat pentru noi și pentru toți oaspeții".