slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Nunta Iuliei și a lui Serghei: împreună pentru totdeauna

Nu putem să nu fim de acord cu faptul că nunta este cel mai surprinzător și mai emoționant eveniment din viață. Fiecare mireasă vrea ca această zi să fie perfectă. Anume astfel de nuntă au avut Iulia și Serghei pe data de 10 iunie 2017. Minunata mireasă Iulia a împărtășit secretele ei de pregătire pentru nuntă.
 
"Pregătirea a început cu două luni și jumătate înainte de nuntă. Atât de puțin? - veți spune. În plus, era aproape apărarea diplomei la universitate, așa că timp pentru nuntă a rămas foarte puțin! Dar eu sunt un om serios și în situații dificile mă pot lua în mâini la timp, pot pune totul la loc. 
 
Este demn de remarcat faptul că familia m-a ajutat foarte mult cu pregătirea: părinții și oamenii apropiații mi-au dat o mulțime de sfaturi cu privire la modul de a organiza o nuntă, de a aranja această zi. Cu toate acestea, ultimul cuvânt a fost după mine, nu degeaba se spune că nunta - este o sărbătoare a miresei. Mulțumesc soțului meu, care m-a sprijinit și a fost de acord cu capriciile mele.

SCG_1160

Свадебная монограмма

Фотограф Никита Добрунов

Фотограф Никита Добрунов

Cel mai dificil era să alegem ținute de nuntă. Soțul nu a fost alături, în legătură cu plecarea lui, așa că costumul pentru el a fost cumpărat în Rusia. Nu am putut găsi rochia de mireasă a visurilor mele, chiar m-am dus la Moscova la niște cunoscuți. Ca rezultat, am cumpărat o rochie care mi-a plăcut cel mai mult și schimbând puțin fusta, s-a primit rochia la care visam.
 
Am vrut să ne căsătorim la Chișinău, chiar am ales și un restaurant, dar pentru confortul oaspetilor am rezervat un restaurant în Tiraspol. Restaurantul La Roma - foarte confortabil și luminos. Responsabilitatea pentru meniu a fost luată de mama mirelui, fiindcă ea este bucătar după profesie.
 
Ne-am cununat în biserica Chițcani, cu două zile înainte de nuntă, în jurul celor mai dragi. Iar sesiunea foto a avut loc în mănăstirea Chițcani, care este renumită pentru frumusețea ei. În ciuda faptului că în costume de nuntă acolo este interzis fotografiatul, cu cuvintele „cum să nu permitem unui cuplu atât de frumos“ călugărița ne-a permis să facem niște fotografii.

SCG_5131

SCG_5209

Să capteze cea mai importantă zi din viața noastră am încredințat fotografului Nichita Dobrunov și echipei sale. Fotografiile și înregistrarea video sunt foarte frumoase.
 
Cu muzica și cu moderatorul ne-am decis imediat - era familia Pirev. Sfatul meu este să nu luați moderator aparte, muzicieni aparte, este mai ușor să lucreze împreună atunci când știu munca fiecăruia. Totul arată armonios și complet. Așa a fost și la nunta noastră. Moderatoarea Inna Pirev și-a făcut bine lucrul. Ea a ținut cont de toate dorințele noastre, fără concursuri stupide și vulgare. Fiul ei Andrei cântă virtuos la saxofon, a înveselit oaspeții din inimă. La fel adulții, cât și tinerii au observat că a fost foarte distractiv.

SCG_2216

Însrierea a fost făcută pe terasa restaurantului, în fața oaspeților, așa cum ne-am dorit, ca toți să fie martori ai unui moment atât de important pentru noi.
 
Iluminările, fumul și alte efecte speciale le-am încredințat companiei ZoyaProduction. Buchetul miresei a fost făcut din orhidei albe și trandafiri, în același stil a fost decorată sala şi arcul pentru înscriere, cu inițialele noastre. Totul era în culoarea bej.

buchetul-miresei

Torta am comandat-o de la compania  Colibri alb, de asemenea cu orhidei, fără atribute suplimentare cum sunt figurinele, elegant și discret.

 

SCG_2661

Inelele le-am comandat cu gravarea datei nunții noastre și inscripția "Împreună pentru totdeauna". Au comandat inele în Germania, verişorul soțului lucrează ca bijutier la Berlin.

SCG_5252

Coafura şi machiajul le-am încredinţat salonului de frumusețe al Innei Mușinscoi. Inna este cel mai bun make-up artist din Tiraspol, iar coafura a făcut-o masterul salonului, Iulia Socolenco''.

Дендрарий в Тирасполе

SCG_1785

SCG_2683