slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Nunta Catarinei și a lui Roman: Secretul unei mirese fericite

Ne place foarte mult când tinerii căsătoriți în plin sens al cuvântului strălucesc de fericire. Catarina și Roman, a căror nuntă a avut loc pe 9 iunie 2017, sunt o confirmare directă a acestui fapt. Mulțumim fermecătoarei mirese, care ne-a povestit despre pregătirea pentru nunta viselor ei. Suntem siguri că va fi interesant pentru viitoarele mirese.
 
"Să ne pregătim de nuntă ne ajuta întreaga familie. Mulțumesc lor că m-au sprijinit în dorințele mele! Și nunta sa primit chiar mai bine decât am crezut)) Totuși, nunta este o sărbătoare a miresei!
 
Sunt o astfel de persoană care face totul din timp, așa că la noi totul a fost gata aproape cu o jumătate de an înainte de nuntă! O agitație specială și nervi nu au fost! Probabil pentru că toţi cei apropiaţi au avut niște puncte a lor, pe care ei le rezolvau, iar eu am încredere în ei și nici un pic nu mi-am făcut griji!
 
✔ Foto și video - acestea au fost cele mai importante puncte din lista noastră. Poți economisi pe orice, dar nu pe asta! Eu personal am vrut fotografii și videoclipuri "vii".  Nu am pozări, tensiune, nervi ş.a. Și la sărbătoare, noi nici nu observam profesioniștii noștri. I-am ales nu numai după lucrări. A fost important să înțelegem dacă suntem potriviți unul pentru celălalt, dacă am găsit limbă comună, suntem noi pe același val sau nu))
Fotografii de Serghei Bîrca. Video de Victor Bîrsa.
 
✔Am avut noroc în toate: cu rochiile Pronovias; cu prezentatorul - Mc. Mike este cel mai bun; cu dansatori magnifici - Ansamblu Mărtișor; cu decor de la Lara Deco, decoratorul este foarte atentă, deschisă, maestru al profesiei sale cu prețuri accesibile, deoarece nu am planificat  să cheltuim pentru decor 2.000 € sau mai mult.
 
✔ Coafura şi machiajul - acestea sunt probabil cele mai importante pentru mireasă. Toată viața părul meu a fost în mâinile mamei, căci ea este stilist. Și am fost foarte îngrijorată, așa că am ales salonul Victoriei Schimbator și am fost 100% mulțumită!
 
✔ Nu am putut lăsa nici mirele fără atenţie. Pentru mine era foarte important cum ar arăta el. Purta un costum elegant de la Carlo Pignatelli. Aranjarea și tunsoarea au fost făcute de către antrenorul principal Loial, Ludmila Roibu.
 
✔De dimineață, în ziua nunții a fost ploaie torențială, care, desigur, m-a întristat un pic, dar o orămai târziu după ce m-am trezit am fost „revarsată“ cu apeluri și SMS-uri de sesținere, că totul va fi bine. Și mi-am stabilit un scop - nu-ți strici ziua!
 
✔ La cununie ploaia s-a încheiat ca la comandă și a fost o vreme perfectă pentru fotografii și video. Ne-am cununat la Mănăstirea Curchi. Eu o consider unul dintre cele mai frumoase locuri și preotul este bun, luminos.
 
22490063_1524164644326481_3231993311511526034_n
 
✔ Am jucat nunta în restaurantul Eventus. A fost foarte gustos și asta este important. O sală albă frumoasă ...! Au fost mulți oaspeți din străinătate și încă mai primim complimente că nunta noastră este cea mai bună din toate la care au fost. Suntem foarte mulțumiți.
 
✔La nuntă au cântat saxofonistul Steep Saxi și Igor Cuciuc, au dansat toți, chiar și Kazakhstanul))
 
✔ Am cumparat inelele de căsătorie cu opt luni înainte de nuntă în magazinul Paradis. Ei au modele într-un singur exemplar și o calitate excelentă.
 
✔Sfat pentru mirese: să știți exact ceea ce doriți din timp! Cum vrei să arăți, cum vezi nunta, în ce culoare și alte detalii. În ziua nunții, bucurați-vă de tot ce se întâmplă, pentru că timpul trece într-o clipă! Aveți încredere în cei apropiați, ei vă pot ajuta cu multe, la multe lucruri în ziua nunții ajută și le rezolvă. Nu luați totul asupra voastră! Nu vă supărați pe mire dacă nu decide detaliile amănunțite sau credeți că nu îi este interesat. Așa este mai convenabil) Soțul meu mi-a spus acest lucru: „Această sărbătoare este pentru tine, decide și fă cum ai vrut, eu sunt de acord cu toate.“ Și e grozav!"
 
 

_________
Spuneți și voi despre nunta dumneavoastră uimitoare: mirnevest@gmail.com