slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Ina & Alin: o nuntă frumoasă în stil american


Ina şi Alin au făcut nunta în data de 4 iulie, anul 2015 la Enumclaw, Washington. Frumoasa ceremonie de nuntă s-a desfăşurat în aer liber, iar înregistrarea într-un cort special amenajat. A fost o zi cu vreme frumoasă şi după povestirile miresei, a fost ca într-un basm!
Ina povesteşte despre întâlnirea cu viitorul soţ: „Îmi place să călătoresc. Am vizitat multe locuri împreună cu un grup de prieteni. Unul dintre prieteni are o mătuşă la California, la care ne-am oprit pentru câteva zile în timpul unei călătorii. Soţul meu se numeşte Alin, şi locuia la acea mătuşă. Acolo ne-am cunoscut. El e originar din România, şi avea de gând să se întoarcă acasă pentru totdeauna. A cumpărat bilet şi era gata de plecare. Când m-a văzut, a spus că suntem creaţi unul pentru celălalt!” (Nota redactorului: Ina s-a mutat în SUA în anul 2010).Pregătirile de nuntă au fost dificile, deoarece Ina locuia la Seattle iar Alin la California însă familia ia ajutat mult în organizarea evenimentului. Timp de 5 luni totul era gata.

Tortul de nuntă era acoperit cu mastică, ce-l făcea să arate ca un boboc de trandafir, decorat cu trandafiri rafinaţi.Rochia de nuntă a fost cusută la New York. Cu asta a ajutat-o prietena Inei, care lucrează într-un atelier de rochii de nuntă. Ina s-a gândit bine la design, iar echipa de profesionişti i-a realizat visul!S-au adunat toţi oamenii dragi pentru a sărbători acest eveniment frumos şi pentru a le ura mirilor casă de piatră!Foto: Ivan Postivka