slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Nuntă superbă a cuplului Sergiu & Ionela

La 17 mai 2015 în biserica Sfâtul Dumitru a avut loc ceremonia de cununie a lui Serghei Cojocari și Ionelei Voda. În această zi, mireasa a vrut să fie mai gingașă decât de obicei, de aceea a fost aleasă o rochie elegantă și în același timp simplă și voluminoasă.

Coafura, make-up, accesoriile, fotografiile – de toate acestea s-a ocupat Mariana Petrenco în ziua nunții.
«De la bun început știam că doresc două look-uri absolut diferite pentru cununie și respectiv pentru nuntă, iată de ce am ales două ținute deosebite. Pentru petrecerea de nuntă a fost ales un look mai îndrăzneț, iar pentru ceremonia de cununie unul foarte gingaș», - a povestit Ionela.

La 30 mai a avut loc nunta, la care tinerii au visat atât de mult și care a fost planificată până la cele mai mici detalii. Petrecerea s-a desfășurat la restaurantul Park Residence (Mi Piace), oformarea căruia a fost încredințată agenției Sanflo.

Flori de levănțică au devenit elemente-cheie al nunții. Ele au fost prezente nu numai în decorul sălii dar și în inițialele pe invitațiile de nuntă.Rochia de nuntă a fost cumpărată de mireasă în salonul Barcelona. Potrivit miresei, a fost dragoste la prima vedere. «Am înțeles deodată că în această rochie voi arăta impecabil», - ne-a mărturisit mireasa fericită. Mariana Petrenco și în această zi a ajutat-o pe mireasă cu make-up și coafură.Pentru mire a fost ales un costum elegant și frumos de la Florentino Delure. Fotografiile formidabile au fost realizate de Serghei Bârcă, iar filmarea video, care a înregistrat cele mai importante momente ale acestei zile, a fost făcută de Pic production. Pentru oaspeți au cântat așa interpreți talentați ca Ion Paladi și Cristina Scarlat.Ceremonia de înregistrare a căsătoriei a avut loc la terasa restaurantului decorată extraordinar de frumos. «Am fost condusă la altar de către tatăl meu».

«M-au ajutat foarte mult prietenele miresei – cinci la număr. A fost o petrecere perfectă, ne-am distrat fără ca să avem grijă de ceva. Toate acestea datorită organizatorului – Iana Didur, care s-a ocupat de toate», - a spus Ionela.

«Cel mai frumos moment a fost atunci când am interpretat pentru mirele meu un cântec compus de mine. Era o surpriză neașteptată pentru toți. Până la urmă și pentru mine era pregătită o surpriză: iubitul mi-a dăruit un cățeluș!» Mirii și oaspeții au dansat până dimineață. După cum ne-au mărturisit ei, a fost o zi ideală în viața lor!