slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

O nuntă ca în basm a lui Alexandru şi Ina – „Scufiţa Roşie şi Lupul cel Blând”

Nimeni nu poate să contrazică faptul că nunta este un eveniment foarte important. În această zi, bineînţeles că, oricine îşi doreşte ca totul să fie perfect. Alexandru şi Ina visau ca ziua nunţii lor să nu fie doar perfectă, dar originală şi memorabilă. De aceea, ei au decis să-şi organizeze nunta în stilul poveştii despre Scufiţa Roşie şi Lupul cel Blând.Свадьба в Молдове


Culoarea predominantă a ceremoniei era roşul, culoarea pasiunii şi a iubirii. Mireasa, pentru povestea sa, s-a transformat într-o adevărată Scufiţă Roşie – cu pelerină roşie cu glugă, o coroniţă în nuanţe roşii, buze rujate cu roşu şi un coş cu pomuşoare. Toate acestea se combinau perfect cu costumul clasic de culoare neagră al mirelui cu o butonieră roşie.

 

Свадьба в Молдове

 

Tematica ceremoniei a fost accentuată de arca de forma unei cărţi şi ferestre în lumea basmului, construită în special pentru miri, de asemenea, buturugi din mesteacăni, decorate în stil rustic şi compoziţii viu colorate din flori şi pomuşoare, amplasate pe mese.

 

Свадьба в Молдове

Cât de originală a fost sesiune foto pe fondalul acestor decoraţii... o adevărată splendoare! Surpriza serii şi un accent interesant al sesiunii foto a fost un câine de rasă Haski, care a înviorat nu doar pozele de nuntă, dar şi ceremonia. Un adevărat Lupușor blând din basm...  
 

Свадебная сказка Александра и Инны - «Красная Шапочка и Добрый Волк»

Свадебная сказка Александра и Инны - «Красная Шапочка и Добрый Волк»

Свадебная сказка Александра и Инны - «Красная Шапочка и Добрый Волк»

 

Seara de dans a început cu dansul mirilor, care au pregătit un mix din patru genuri de dansuri: foxtrot, swing dance, rock and roll şi dansul modern. A fost un dans al tandreţii şi al iubirii, al pasiunii şi al înţelegerii, primul dans al familiei Lupuşor. 

 


A fost nunta de basm a lui Alexandru şi Ina!


Local: Gril Parc
Decorul nunții: Danielle Iatenko
Rovhia miresei: Laveda Bridal
Costumul mirelui: Florentino Delure
Foto: Alex Iordache