slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Real Weddings

 

NUNȚI REALE CARE INSPIRĂ!

 

+Добавить Категории
Дата: 

Balul de basm al Ianei şi Roman

„Dulcea mea, vrei să te căsătorești cu mine?” – aceste cuvinte au fost rostite pe 14 februarie 2012, de Ziua Îndrăgostiţilor, şi nu oriunde, ci la Paris. Trebuiau să zboare la Bucureşti, la o sărbătoare, dar sosind la aeroport, Iana a aflat că zboară la Paris.

 

 


Nunta lor a fost simbolică pentru ambii. Dat fiind faptul că cifra 3 este cifra lor preferată, ei au decis să facă nunta pe 31 august 2013, crezând în forţa magică a cifrelor.


 

S-au pregătit meticulos, fiecare detaliu a fost bine gândit. Invitaţiile de nuntă erau create manual, iar mirii au pus tot sufletul pentru a le face unice – invitaţiile erau făcute în forma unui colaj din litere din ziar, care reprezentau un anunţ despre nuntă.


Свадебные пригласительные

Fiind romantici din fire, Iana şi Roman au decis ca nunta lor să fie gingașă, aşa că au organizat un bal ca acel din basme. Nuanţele baby-doll: crem, roz şi albastru deschis se combinau perfect într-o sală mare, iar detaliile hand made ca: albumul de nuntă, colajul din fotografii, căsuţa pentru plicurile cu bani şi înscripţiile voluminoase, au oferit o alură de basm şi confort sărbătorii.


Свадебное оформление

Tortul Tiramisu din trei nivele şi Napoleon, executate în culorile nunţii, erau decorate cu trandafiri şi perle. În loc de buchete, mirii au cerut oaspeţilor să le aducă cărţi, iar pentru acest scop, au fost  instalat nişte dulăpioare.


Свадебный торт

Mireasa a optat pentru imaginea de prinţesă, purtând o rochie luxuriantă, coafură voluminoasă, diademă şi machiaj fin, iar mirele a purtat un costum la patru ace. Culorile nunţii se combinau cu buchetul şi bomboniera, dar şi cu imaginile domnişoarelor de onoare şi a prietenilor: 6 domnişoare de onoare au purtat rochii pastelate în stilul baby-doll, iar bărbaţii purtau bretele şi papioane de nuanţă albastru deschis.


Друзья жениха и подружки невесты 

Înregistrarea căsniciei s-a desfăşurat ca într-un film Hollywoodian: un câmp verde, pe care erau amplasate scaunele pentru oaspeţi şi covorul spre miri. Tatăl a condus mireasa la un altar improvizat,  iar verighetele au fost duse de fratele şi sora miresei, împreună cu Pekingese-ul cuplului, la care ţin ca la un copil.
 

Их сказочный бал был танцевальным. Молодожены вместе с парами друзей и подруг зашли в зал в танце и в сопровождении аплодисментов, а профессиональный балет устроил настоящее шоу. 

A fost un bal cu dansuri. Tinerii căsătoriţi, împreună cu prietenii săi au intrat în sală în paşi de dans, fiind aplăudaţi de oaspeţi, iar un balet profesionist a făcut un show adevărat.