Предыдущая
компания

fotostand.md

Следующая
компания
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota: 3.00
Data: 

5 pachete noi de la FotoStand.md

Nunta - un eveniment extraordinar , amintirile care vor incinta si bucura pe apropiatii dumneavoastra inca multi ani . Prin urmare, este foarte important ce amintiri vor ramine . Desigur, fiecare mireasa si mirele doresc ca evenimetul lor sa fie special și sa nu se confunde în amintirile oaspetilor cu zeci de alte nunti , unde au fost .

 

In atingerea acestui scop va ajuta decorari Fotostand ,individual si personalizat- cu numele dumneavoastră , inițialele sau alte machete  originale . Acesta va arăta așa cum doriți , pentru că machetul este facut individual pentru fiecare client in parte.

 

Pe fundal-ul Fotostandului se pot face fotosesiuni , video  cu  interviuri cu invitați .

Este la modă , elegant și confortabil .

 

Inainte de nunta sau orice altă sărbătoare mereu sunt atitea de facut! Pentru a economisi timpul dumneavoastra si a va ajuta să faceti cu ușurință o alegere , compania Fotostand ofera pachete promoționale , care vor satisface toate necesitatile si dorintele clientului . Trebuie doar să alegi una dintre ele - cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

 

1 . ECONOM - cu dimensiunea standului 2,3 x 2,3 metri . Este un stand compact, care este potrivit pentru cei care au un buget sau spatiu limitat in  sala , dar cu toate acestea doresc ca sarbatoarea să fie de neuitat si originala. Aceste standuri sunt folosite pentru evenimente cu un număr restrins de invitati , unde nu sunt planificate fotosesii in grupuri mari .

 

2 . Optimal - cu dimensiunea standului 2.4 x 3 metri . Aceasta este variant cea mai raspindita, ideal pentru festivitățile standard, - practic și confortabil . Aceasta fotostand nu ocupă prea mult spațiu dar in acelasi timp este perfect atit pentru fotografii individuale cit și de grup . Toți oaspeții vor avea fotografii  minunate si personalizate . Acest pachet are  prețul optim - nu prea mic , dar nici mare .

 

3 . GRAND - cu dimensiunea standului 2.5x 4 metri . Un fotostand mare pentru evenimente deosebit de importante si de nivel superior , cu un buget semnificativ . Această variatnta arata foarte solid , decoreaza orice incapere intr-un mod admirabil, și oferă  o creativitate maxima salii de ceremonii . Pe fundalul fotostandului se pot fotografia un mare numar de invitati,  se poate filma clipuri video , sau orice isi doreste inima . Aceasta stand neaparat va bucura oaspeții și le va oferi posibilitatea de a fi mândri de fotografiile de la nunta dumneavoastra .

 

4 . REGAL - cu dimensiunea standului 2,6x 5,5 metri .Un fotostand urias pentru evenimente la scară regala. Aceasta costă mai mult decât alte pachete , dar este opțiunea cea mai prezentabila și eficient a, care este potrivita  atit pentru o nunta de lux , aniversare , cit și pentru evenimente de afaceri - conferințe sau PR - campanii . Un asfel de fotostand va uimi placut invitatii dumneavoastra . Cu siguranță el va ramine in memoria oaspetilor si vor avea amintiri incintatoare despre evenimetul  la care au participat  .

 

5 . FLEXIBIL - Dacă nici unul dintre aceste pachete nu va convine , compania FotoStand are o opțiune suplimentară care vă permite să creați un foto stand la orice dimensiune care aveți nevoie . Din acest motiv, standul de fotografii va arata exact așa cum ati visat .

Noutati
Data: 
Promotie de Valentine Day

Compania Fotostand.md vine cu o  oferta exclusive  pentru toti indragostitii care in perioada urmatoare doresc sa isi lege destinile printr-o nunta frumoasa. Noi suntem alaturi de voi de Valentine’s Day si dorim ca evenimentul  vostru sa fie unul  magnific , sa aveti parte...

Data: 
Promotie de Valentine Day

FotoStand.md vă felicită cu sărbătorile lunii februarie !  Suntem încântați să felicitam toti indragostitii cu Valentin`day .Și vă oferă o oportunitate excelentă de a felicita persoana iubita cu ziua Sf. Valentin .Rezervați Fotostand de la 75 € și economisiti 20 % !...

Data: 
Evenimente Corporative. Fotostand- My London Shop.

Vedetele noastre s-au transformat in englezoaice! Cine a aratat mai bine? Buticurile rasar in capitala ca ciupercile dupa ploaie. Acum recent o noua destinatie de shopping si-a deschis usile pentru fashionistele capitalei. Si ce fel de lansare fara un eveniment pe masura cu multa sampanie, ved...

Data: 
Promotie de Vara

Oferta speciala la un pret promotional care include : -Arendarea fotostandului cu dimensiunile inaltimea 2.3m x 3m lungimea -Materialul cu imprimarea imaginei dorite -Designul imaginei pe care o doriti sa fie pe fotostand -Transportarea fotostandului in raza or. Chisinau -Montarea si Demonta...

Data: 
Fotostand.md pe Facebook

Pe pagina noastra de facebook se vor incarca pozele de evenimentele dumnevoastra cu fotostandurile noastre unde vor fi invesnicite momentele frumoase si clipele deosibite. Astfel ca o lume intreaga sa poata cunoaste Fericirea Dumnevoastra. https://www.facebook.com/fotostend.md

Contacte