slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

AI STUDIO

Следующая
компания
Data: 

Servicii noi in salonul AI STUDIO!!!


AI STUDIO este salonul in care te simti rasfatata din cap pana in picioare, pentru ca aici te asteapta servicii de calitate si cei mai buni profesionisti din domeniul frumusetii.

Pentru ca noi stim ca ai nevoie sa gasesti tot ceea ce iti doresti intr-un singur loc, iti oferim urmatoarele noi servicii:
- laminarea genelor 400 lei;
- laminarea sprincenelor 400 lei;
- Henna Spa pentru sprancene 250 lei;
- Vopsirea si pensarea sprincenelor 180 lei;
- Pensarea sprincenelor 100 lei.

Noutati
Data: 
Curs de baza”Modelarea coafurilor de seara” by Adelina Ipatii

Curs pentru începători „Modelarea coafurilor de seara”;Locuri limitate;Durata 30 ore ;Înregistrările se fac pînă pe data de 01.12.17;Mai multe detalii puteti afla la numerele de telefon: 022 627062 sau 068464161.

Data: 
Noi dăruim fericire și frumusețe!

Arta hair-styling-ului de nuntă este cea mai interesantă și neobișnuită lucrare, consideră Adelina. Crearea unei imagini individuale, frumoase și unice a miresei, care va accentua exact caracterul și temperamentul său este una dintre sarcinile primordiale şi deloc uşoare pe care trebuie s...

Data: 
Master-class de la Adelina Ipatii a fost excelent

Arta hair-styling-ului de nuntă este cea mai interesantă și neobișnuită lucrare, consideră Adelina. Crearea unei imagini individuale, frumoase și unice a miresei, care va accentua exact caracterul și temperamentul său este una dintre sarcinile  a salonului AI STUDIO.

Data: 
Master-klass by Adelina Ipatii

Master-klass by Adelina Ipatii " Spring Renaissance Collection"

Data: 
O imagine inedită de nuntă de la salonul de înfrumuseţare „A

Bineînţeles, fiecare mireasă vrea să arate uimitor la nunta sa! Însă, pentru a arăta ca în basm trebuie aleși profesioniști adevăraţi în arta hair-styling-ului și a make-up-ului! Gama largă de servicii de la salonul “AI Studio” va face ca orice mireasă...

Contacte