slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Interviu cu un Profesionist

 

SFATURI UTILE DE LA PROFESIONIŞTI. CITIŢI. INSPIRAŢI-VĂ. PREGĂTIŢI-VĂ DE NUNTĂ ÎMPREUNĂ CU NOI!

+Добавить Категории
Дата: 

Managerul restaurantului Palladium - Carolina Bolboceanu

Anul 2016 este cel de-al patrulea sezon de lucru pentru restaurantul Dumneavoastră. Ce schimbări au avut loc din momentul deschiderii?

Pot să spun că în activitatea noastră nu au fost schimbări esenţiale, deoarece, clienţilor noştri le-a plăcut ceea, ce le-am oferit din start.În toţi aceşti ani nu am schimbat preţul pentru meniu, în plus, avem un bonus special, atât de îndrăgit de toţi mirii: la comandarea banchetului de la 100 de persoane, beneficiază de o oră de concert a unuia din interpreţii populari autohtoni.Pe an ce trece, ne străduim să menţinem acest nivel. E foarte important pentru noi că oamenii revin la noi şi ne recomandă altora.Adică aţi ales direcţia corectă încă de la bun început? Care este secretul succesului?

În primul rând, unul din aspectele principale este faptul că discutăm şi colaborăm intens cu mirii, de la început, până la sfârşit, fără intermediari. Îmi notez toate dorinţele lor şi monitorizez personal executarea acestora.În al doilea rând, multe detalii depind de echipă. De exemplu, chelnerii care deservesc banchetul sunt băieţii noştri, nu angajăm chelneri străini. Sunt oameni în care avem încredere, care-şi cunosc meseria, ce e un lucru foarte important. Lucrăm şi nerelaxăm împreună, sărbătorim deschiderea şi închiderea sezonului. Avem o echipă unită şi prietenoasă, şi cred că acesta e secretul succesului.Ce recomandări aţi da mirilor vizavi de meniul de nuntă?

Masa de nuntă e un element important a unei nunţi moldoveneşti, de aceea, masa trebuie să fie copioasă şi gustoasă, ca oaspeţii să fie mulţumiţi şi sătui. Recomandăm 9-10 feluri de bucate reci, unde un fel să conţină mai multe feluri de gustări.E foarte important, şi mirii trebuie să atragă atenţie la aceste lucruri când aleg meniul de nuntă. La bucate calde avem patru feluri, şi asta e suficient.Ce recomandări aţi da mirilor cu privire la furşetul de nuntă?

La ziua de azi, recomandăm furşeturi cu tartalete. Este estetic, gustos, şi spre deosebire de prăjituri, oaspeţii le servesc cu plăcere. Neapărat trebuie să fie fructe, de obicei, cele de sezon, care se decorează frumos. La dorinţa mirilor, instalăm havuzul de ciocolată pe masa de furşet.

În perioada caldă a anului, aranjăm furşetul pe terasă, pe care  o folosim ca zonă de înregistrare civilă. Putem aranja terasa pentru înregistrare cu covor roşu, arcă şi masă. Şi asta fără o plată adăugătoare. Dacă mirii îşi doresc un alt decor, atunci invită decoratorii.Care este specilitatea casei?

Bucătăria noastră e mândria noastră, aşa că pot să numesc câteva feluri. Unul din ei este ceafa cu pere. Perele sunt de nuanţe diferite, deoarece sunt marinate în vin alb şi roşu, dar şi în şampanie. De asemenea, aş vrea să menţionez costiţa de porc cu garnitură, frigărui din porc şi din pui cu sos deosebit, care face carnea fragedă, suculentă şi delicioasă.

P.S. Ne străduim să creăm condiţii cât mai confortabile pentru miri. Ei plătesc doar pentru meniu, iar restul oferim în calitate de bonusuri: havuz de ciocolată, camera mirilor, terasa, decor şi multe altele.

 

Ресторан Palladium>>

adresa: str. А. Doga, 26
telefon: +(373)69 73 14 85