slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Interviu cu un Profesionist

 

SFATURI UTILE DE LA PROFESIONIŞTI. CITIŢI. INSPIRAŢI-VĂ. PREGĂTIŢI-VĂ DE NUNTĂ ÎMPREUNĂ CU NOI!

+Добавить Категории
Дата: 

Аdministratoarea restaurantului „Majestic” Angela Costin

 

Restaurantul „Majestic” este o îmbinare a luxului rafinat, a modernismului şi a tradiţiei. Despre cum să alegi corect un restaurant şi ce ar trebui de luat în considerare, ne-a povestit administratoarea restaurantului, Angela Costin. 


Cum să faci alegerea corectă şi când să începi să cauţi restaurantul?

Din experienţa mea, pot să spun că înainte să începi să cauţi servicii foto, video, rochia de nuntă, etc., ar trebui să alegeţi restaurantul. Un restaurant bun e mai mult decât o sală şi un meniu, acesta este un ajutor pentru miri şi părinţi să economisească la toate etapele de organizare a nunţii. Vă explic şi de ce, de exemplu, în restaurantul nostru avem o gamă vastă de servicii adiţionale, pentru care invitaţii noştri beneficiază de reduceri substanţiale: foto, video, prezentatori, dansatori, decorare, transport, salon  de înfrumuseţare, salon de nuntă, organizatori şi multe altele. De asemenea, puteţi desfăşura înregistrarea civilă chiar în restaurant. E în vogă şi foarte popular, pentru că mirii pot să-şi înregistreze căsătoria fără cheltuieli suplimentare, fără griji, şi să continue cu distracţia. 


Restaurant Majestic Chisinau

La momentul actual, care sunt bonusurile, oferite de restaurantul dvs?

La momentul actual, în restaurantul nostru se desfăşoară două promoţii: primele 20 de cupluri, care vor rezerva nunta pentru anul 2016, vor beneficia de un card de reduceri de 5% pentru orice eveniment. De asemenea, primele 15 cupluri vor participa la extragerea a trei premii: „Cuplul sălii de banchet Majestic”, o sesiune foto în sală, care va fi publicată pe bannerul de lângă restaurant; coreografia şi repetiţia primului dans al mirilor; repetiţia înregistrării civile în restaurant. Oferim preţuri speciale şi cadouri pentru petrecerile corporative, aniversări şi cumetrii.Restaurant Majestic Chisinau

Au intervenit careva schimbări în preţuri şi cum să elaborezi corect un meniu, ca oaspeţii să rămână sătui şi mulţumiţi, iar mirii şi părinţii lor să nu plătească în plus?

Schimbări esenţiale în costul sălii de banchet nu au intervenit, dar totul depinde de client, astfel, aplicăm o abordare individuală faţă de fiecare din ei.

Ce este cel mai important în munca unui administrator?

Este o meserie ineresantă, dar complicată. Trăsătura principală este multifuncţionalitatea: trebuie să atragi atenţie asupra regulamentului, personalului şi multor alte aspecte ale lucrului în echipă. Dar cea mai mare parte a timpului o ofer comunicării cu clienţii, ceea ce-mi aduce o mare plăcere. Una din atribuţiile mele este elaborarea programelor de loialiate, încerc să elaborez şi să aplic diverse promoţii. E foarte important să înţeleg ce le place clienţilor noştri, ce şi-ar mai dori. Toată echipa noastră tinde să menţină un nivel înalt al restaurantului şi să se dezvolte. Restaurant Majestic Chisinau

Care este specificul restaurantului dvs?

Pentru noi, fiecare cuplu este o poveste irepetabilă. Când mirii apelează la noi, noi nu ne aruncăm asupra lor, povestind despre sală, meniu şi costuri. Pentru început, discutăm la o ceaşcă de ceai sau cafea, îi întrebăm cum s-au cunoscut, care este tematica nunţii lor. Pentru noi e important să simţim dispoziţia şi caracterul cuplului, să-i facem să înţeleagă că ne sunt dragi ca oameni, prieteni, nu doar ca clienţi. Totuşi, suntem prezenţi la naşterea unei familii noi şi este un moment foarte înduioşător.  

Restaurant MajestiC in Chisinau

Care este cel mai mare succes al vostru?

Ne mândrim cu faptul că oamenii se întorc la noi. Suntem un restaurant nou, deschis abia 2 ani în urmă, dar în acest răstimp am organizat o mulţime de evenimente. Mirii se întorc la noi ca să le organizăm cumetrii, petreceri corporative, aniversări. Şi oaspeţii lor apelează la serviciile noastre. Aceasta este un stimul pentru noi să mergem înainte, să creştem, să fim mai buni.


Restaurant Majestic>> 

Adresa: Chisinau, str.Calea Orheiului, 22
Telefon:+(373 22) 00 99 77; +(373) 79 01 99 77