Precedenta
Companie

Pânzele Albe

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Pânzele Albe

Adauga in favorite
Volum:
130 чел.
Pret:
0 Lei

Complexul suburban Pânzele Albe, situat pe malul lacului Ghidighici, la distanța de 10 km de la oraş, pe traseul Chişinău-Ungheni, vă va permite să simțiți magia naturei, să respirați aerul plin de arome proaspete şi cu toate acestea să păstrați solemnitatea evenimentului de nuntă.

Spațiul verde, mare şi bine îngrijit, dispune spre odihnă şi crează o atmosferă deosebită de linişte şi confort. Sesiunea foto de nuntă cu aşa decorațiuni va fi mult mai specială şi memorabilă. Tinerii căsătoriți şi oaspeții acestora sunt aşteptați la o plimbare plăcută cu barca pe lac, care va fi un început frumos al sărbătorii de nuntă. Dar ce poate fi mai romantic decât înregistrarea căsătoriei lângă piscină, cu privelişti minunate ale lacului care s-a răspândit înainte?

După această ceremonie, treceţi într-un restaurant mare, deschis.  Pereţii şi podul sunt transparenţi, la dorinţă se pot deschide, oferind oaspeţilor o conexiune deplină cu natura. Dar, o ploaie neașteptată nu va fi o surpriză neplăcută - în câteva minute restaurantul va deveni din nou o fortăreață de încredere, trebuie doar să întoarcem acoperișul și pereții la loc. Această sală deschisă se va potrivi minunat pentru o nuntă modernă într-un stil european. Oaspeții dvs. vor aprecia originalitatea și practicitatea palatului de sticlă.

Pânzele Albe dispune, de asemenea, de o terasă confortabilă, o parcare mare, păzită și un loc de joacă pentru copii, unde oaspeții mici vor putea petrece interesant timpul, pe când părinții lor se vor distra. Trebuie să menţionăm aparte bucătăria minunată, care poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Echipa celor mai buni bucătari profesioniști va face tot posibilul ca sărbătoarea de nuntă să rămână în memorie nu doar prin dansurile vesele cu foc, dar și prin mâncărurile delicioase. Nunta, petrecută la Pânzele Albe, va fi cu adevărat unică, irepetabilă şi va lăsa cele mai frumoase amintiri atât tinerilor căsătoriţi cât şi oaspeţilor invitaţi. 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Bucătărie națională
Petrecerea burlacilor/burlăcițelor
Bucătărie europeană
Piscina
Fourchette
Locul pentru performanțe
Parcare
Camera pentru copii
Terasa