Precedenta
Companie

Body & Fantasy

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Body & Fantasy

Adauga in favorite

Salon specializat de lenjerie intimă B&F (Body & Fantasy) va ajuta fiecare femeie să arate perfect şi să se simtă ca o regină!

Aici, orice domnişoară poate găsi lenjerie rafinată sau senzuală, de la cei mai renumiţi producători europeni. Calitatea articolelor, stofe naturale, rafinamentul dantelelor e tot de ce are nevoie orice domnişoară pentru a se simţi cea mai atrăgătoare!

În salon este prezentată o diversitate vastă de lenjerie: lenjeria pentru mirese, lenjeria zi de zi şi cea pentru evenimente speciale. Iar pentru cei care preferă ceva deosebit, salonul de lenjerie intimă Body & Fantasy oferă o colecţie de lenjerie erotică, dar şi costume pentru jocuri de rol şi multe alte accesorii picante. Surprindeţi-vă iubitul cu o lenjerie neobişnită şi jucăuşă de la Body & Fantasy.

Lenjerie sexy de la Obsessive, seturi senzuale de la Anais, sutiene push-up confortabile şi practice de la Kinga, lenjerie „picantă” pentru doamne cu forme voluptoase de la Ava, modele exclusive de la Samanta, accesorii de lux de la Julimex, ciorapi de la Gabriela.

Body & Fantasy vă invită în magazinul său din centrul comercial Atrium, etajul 3, buticul 3021, unde veţi putea vedea cât de exclusivă este lenjeria prezentată.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie