slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Precedenta
Companie

Salon de mariaj Wedding Day

Urmatoarea
Companie

Salon de mariaj Wedding Day

Adauga in favorite


Dacă sunteţi în căutarea celei mai frumoase, luxoase şi neobişnuite rochii de mireasă din Chişinău, atunci salonul Wedding Day este exact acel loc unde puteţi găsi rochia, la care aţi visat dintotdeauna. În salonul nostru sunt prezinte numai cele mai actuale modele şi colecţii de rochii, care corespund tendinţelor în modă de nuntă.

O varietate bogată de stiluri, forme, culori şi modele vă va permite să vă procuraţi o ţinută potrivită în raport cu silueta dumneavoastră care va scoate în evidenţă cele mai frumoase părţi ale corpului.

În salonul Wedding Day, aveţi ocazia să primiţi o plăcere adevărată de la procesul de selectare a unei rochii de mireasă. Deoarece consultanţii noştri profesionişti nu numai vă vor întâmpina cu un zâmbet prietenos şi vă vor permite să probaţi toate rochiile alese, dar, de asemenea vă vor ajuta să determinaţi, în final, care este cea mai potrivită rochie pentru cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră. Salonul de nuntă Wedding Day vă aşteaptă la: JUMBO et.5 but.539A

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte