Precedenta
Companie

Somova Daria

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Somova Daria

Adauga in favorite

Daria Somova este un make-up artist profesionist cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu. Expert în efectuarea make-up-uluiprofesionist de nuntă şi a make-up-ului pentru filmări foto şi video. Daria va ajuta la crearea unui look de mireasă deosebit şi gingaş. Machiaj profesionist de la Daria Somova - nu este doar un look unic irepetabil pentru filmări foto şi video, dar şi de asemenea un look de mireasă ideal din toate punctele de vedere, care întotdeauna accentuează perfect frumuseţea ei exterioară, şi în acelaşi timp reflectă frumuseţea sufletului ei. Look-urile create de Daria Somova înseamnă întotdeauna o abordare modernă a imaginii de nuntă.

În procesul de realizare a machiajului de nuntă, Daria, nu pierde nici un detaliu, încercând să găsească o abordare individuală la formarealook-ului fiecărei mirese.

Daria Somova este un profesionist cu o vastă experienţă de lucru, în arsenalul căreia există mai multe certificate internaţionale, cu toate acestea ea nu se opreşte aici, ci continuă să înveţe şi să-şi perfecţioneze abilităţile sale.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte