Precedenta
Companie

SPA & BEAUTY CENTERS OLSI

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

SPA & BEAUTY CENTERS OLSI

Adauga in favorite

Într-una dintre cele mai speciale zilele din viaţa dumneavoastră, sunteţi obligată să arătaţi fabulos!

SPA & Beauty Centru Olsi oferă tuturor mireselor un întreg program de pregătire pentru una dintre cele mai importante zile din viaţa dumneavoastră. În plus, funcţionează sistemul de reduceri pentru prieteni și rude care, de asemenea, au nevoie de diverse servicii.

Programul de pregătire a mireselor include o varietate de etape, şi nu e doar vorba de un machiaj profesionist, coafură de nuntă de orice nivel de dificultate, alungirea unghiilor şi a genelor, dar şi o varietate de tratamente estetice și proceduri spa. De asemenea, desfășurăm o repetiție a machiajului şi a coafurii, ca în ziua nunţii totul să fie perfect.

Pregătirea pentru nuntă e cel mai bine să înceapă cu 1,5-2 luni înainte de ceremonie. Un curs de proceduri pentru faţă şi corp vă va ajuta să arătaţi perfect: să aveţi un ten neted şi luminos, un păr superb şi o siluetă tonifiată.

Masajul și împachetările hidratează nu numai pielea, dar o fac mai elastică și tonifiată, corectează silueta. Iar diverse proceduri faciale vă vor scăpa de probleme, făcând-o radiantă și pregătită pentru ziua când toate privirile vor fi aţintite asupra dumneavoastră! Cursuri de masaj, proceduri cosmetice sau cea cu aparate durează de la una la doua luni, astfel, acest timp e optimal pentru a alege propria reţetă de frumuseţe.

Cu cât ziua nunţii e mai aproape, cu atât mai mult trebuie să te gândeşti la frumuseţea mâinilor şi picioarelor. Procedurile SPA, parafino terapia vă va ajuta să obţineţi o piele netedă și perfect catifelată. Alungirea unghiilor cu gel sau material acril de la CREATIVE le face incredibil de frumoase și îngrijite.

Unul din paşii indispensabili este tratamentul pentru par. O tunsoare va revigora părul, iar vopsirea profesională vă va face mai originală. Îngrijirea SPA de la FRAMESI sau KERASTASE va face părul mai mătăsos şi neted, iar dacă doriţi, putem aplica şuviţe false sau să facem extensii de la EURO SO. CAP.

Ultimul retuş e coafura şi machiajul de nuntă. Deşi acestea sunt realizate chiar în ziua nunţii, cel mai bine e de a face o repetiție - de a testa machiajul și coafura dorită p cu câteva săptămâni înainte de nuntă, pentru a se asigura că acestea vor arăta perfect.

Orarul aproximativ arată astfel:

O lună-două până la nuntă:

- Proceduri de îngrijire a corpului (masaj, pilling, împachetări, metodici cu aparate)
- Proceduri faciale (mezoterapia, plastica conturului feţei, masaj)
- Extensia părului
- O repetiţie a coafurii şi a machiajului
- Solar

Câteva zile până la nuntă:

- Pedichiură
- Manichiură şi extensia unghiilor
- Corecţia şi vopsirea sprâncenelor

Cu o zi înainte de nuntă:

- Epilare totală
- Procedura cosmetologică de la BABOR pentru faţă şi decolteu
- Designul unghiilor
- Manichiura SPA şi parafinoterapia

În ziua nunţii:

- Machiaj profesional
- Coafura sau aranjarea părului pentru nuntă

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Vopsirea sprâncenelor şi genelor
Vopsirea părului
Tăierea părului
Corectarea formei sprâncenelor
Alungirea unghiilor
Serviciile stilistului
Manichiură cu aparatul
Pedichiură
Manichiură clasică
Aranjări
Coafuri de nuntă
Coafuri de seară
Make-up: de zi, de seară, de nuntă
Cosmetologie & SPA
Tunsoare pentru bărbați
Aplicarea genelor false