Precedenta
Companie

Studioul «PIC.PRODUCTION»

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Studioul «PIC.PRODUCTION»

Adauga in favorite
STUDIOUL " PIC. PRODUCTION " – Evolutie in Arta Video&Fotografică .

Viața ne oferă momente excepționale care merită să rămînă în amintirile noastre pentru totdeauna. Fotografiile și video sunt cele două elemente - cheie care stochează frumosul acestor clipe. Și, pentru a le retrăi peste ani, este nevoie de a apela la serviciile unor veritabili profesioniști.

Creativitatea, îndrăzneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru clienți , consecvenţa și experianța de peste opt ani în domeniu caracterizează echipa PIC.PRODUCTION. Colaborează cu reviste precum: InStyle și Sănătate. Participă la diverse expoziții și prezentări.

Orice artă se construiește pe un schelet tehnic, fără de care capodopera practic nu este posibil de a fi creată. Cei de laPIC.PRODUCTIONapreciază calitatea, utilizind cele mai performante echipamente:

  • Video- DSLR Video Canon 5D Mark III, Canon 6D, Canon 5D Mark II, obective L Series , înregistrare directă a sunetului din pupitrul muzical si vocal al evenimentului, plasarea microfonaelor in pieptul participantului la video filmari, siteme de stabilizare ca tripod, monopod, flycam, glidetrack, lumini aditionale, reflectoare);

  • FotoCanon 5D Mark II, Canon 6D, Canon 5D Mark III, 4, obiective utililizate : L Series

Un zîmbet, o clipă, un moment de viață, toate se topesc în timp și se dau uitării. Însă imaginile opresc timpul în loc, pictează clipa în culori și emoții, adună în buchete aroma sentimentelor.

Dacă doriți ca un eveniment deosebit din viața Dumneavoastră să fie întipărit în timp, optați pentru servicii de calitate ,optați pentru”PIC.PRODUCTION”.

Punînd prioritate dorințele și comoditatea clienților, studioul ”PIC.PRODUCTION” vă așteaptă pentru discuții prealabile despre viitoarele sesiuni foto și întocmirea contractelor într-un oficiu comod, stilat, in centrul capitalei.

Învățați să lăsați pe chipul vostru să înflorească un zîmbet. Este darul pe care vi-l oferiți peste ani, este darul pe care-l veți oferi copiilor și nepoților vostri.PIC.PRODUCTIONvă așteaptă !

Cu respect,

Studioul PIC.PRODUCTION

Contacte și detalii
Printeaza cuponul MirNevest.md si primeste reducere Reducere pentru timp de Toamna-Iarna 40%
Printeaza
Contacte