slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Precedenta
Companie

Salon-atelier Paradis

Urmatoarea
Companie

Salon-atelier Paradis

Adauga in favorite

Orice mireasă doreşte să fie extraordinar de frumoasă în ziua nunţii, şi în acelaşi timp ca look-ul ei să fie unic şi irepetabil! Atelier-Salon Paradis - este anume acel loc unde orice idee, chiar şi cea mai îndrăzneaţă, se va transforma într-o rochie de mireasă extraordinar de frumoasă, care se aranjează perfect pe corp.

Există o mulţime de motive pentru a-şi coase rochia de mireasă la comandă! Din ţesături frumoase de culori şi nuanţe diferite, furnitură şi accesorii, puteţi crea o copie exactă a rochiei, pe care aţi văzut-o în colecţiile celor mai renumite case de moda, sau s-o creaţi din propriile dorinţe, alegând acel model care se potriveşte cel mai bine cu tematica şi atmosfera petrecerii.

Croiala individuală face ca rochia să se aranjeze perfect pe corp. Experţii din Atelier-Salon Paradis vor crea rochii unice şi frumoase pentru fiecare mireasă, dar si pentru cele mai apropiate persoane în această zi: nănaşă şi domnişoarele de onoare (rochii care sunt totalmente identice, sau în care se repetă anumite detalii). Atelierul Paradis propune mireselor să nu-şi caute rochia de mireasă printre multe alte variante, dar să-şi creeze cu ajutorul meşterilor profesionişti rochia proprie, luxoasă şi irepetabilă.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie