Precedenta
Companie

Famous Studio Bîrca Elena

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Famous Studio Bîrca Elena

Adauga in favorite


Orice mireasă este unică și specială. Un look desăvîrșit este întotdeauna finalizat prin machiaj, coafură și accesorii. Orice femeie vrea să arate spectaculos în ziua nunții ei, dar pentru aceasta nu e nevoie de exagerare. Pe lîngă rochie și accesorii, machiajul și coafura joacă un rol important- aveți grijă ca totul să fie în armonie, și atunci, Veți avea cu siguranță o aparitie glamour.

Salutare tuturor viitoarelor mirese, sunt Elena Birca - make-up artista și stilist-coafor, pasionată de puterea magică a culorilor, formelor si de posibilitatea de a crea stări de bucurie femeilor ce interacționează cu arta frumosului.

Bîrca Elena fondatoarea School & Beauty Salon Famous studio O îmbinare de stil, eleganță și rafinament, totul într-o ambianță plăcută și la standarde impecabile,oferă servicii de remodelare corporală, tehnologie de ultima oră, produse din game de vîrf și echipamente ultramoderne, echipă experimentată, dinamică și perfecționistă, care face diferența într-un domeniu competitiv și exigent. Este specializat în tratarea și combaterea aspectelor inestetice ale corpului, utilizînd proceduri non-invazive și relaxante. Serviciile oferite acoperă o gamă largă de la tratarea celulitei și a vergeturilor, tonifiere, detoxifiere pîna la vitaminizare, anti-ageing, lifting și fermitate, manichiură și pedichiură, machiaj, coafuri, cosmetologie, epilare, avem tot de ce aveti nevoie etc.060555884

Contacte și detalii