Precedenta
Companie

Salon de frumusete "Sineokaya"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon de frumusete "Sineokaya"

Adauga in favorite
Rating : 30

În curînd visul dumneavoastră va deveni realitate şi va veni mult aşteptată zi de nuntă. Dar pentru această zi trebuie să fiţi pregătită. De obicei în ziua nunţii mereu nu vă ajunge timp, de aceea totul trebuie să fie programat din timp. În această dimineaţă importantă şi plină de emoţii deja totul trebuie să fie la îndemînă.

Spectrul de servicii oferite de salonul de frumuseţe „Sineokaya” vă va ajuta să creaţi un look de nuntă irepetabil şi frumos, cu care o să vă puteţi mîndri.

Deci, dimineaţa de nuntă.

Pentru nimeni nu este un secret, că cele mai puternice emoţii pentru mireasă sunt legate de felul cum ea arată. De aceea cu cît mai repede va fi făcută coafura şi machiajul, cu atît mai puţini nervi vor fi cheltuiţi în această dimineaţă. Desigur, coafura şi machiajul trebuie să fie stabilite din timp. Meşterii din salonul nostru vă vor oferi consultaţii, şi vor crea un look la care aţi visat.

Sub ţinta camerelor foto şi video va nimeri şi un detaliu foarte important, care de asemenea este o parte componentă a chipului miraculos de mireasă - unghiile. Pentru dumneavoastră toate tipurile de manichiură: clasică, europeană, de aparat, SPA-manichiură, extensie, shellac, şi desigur manichiura tradiţională de nuntă.

Totuşi mîinile frumoase şi îngrijite trebuie să aibă nu numai femei. Iar într-o zi specială, ca ziua nunţii, fiecare bărbat doreşte să dăruiască iubitei sale cît mai multe atingeri gingaşe. Meşterii noştri de manichiură vor ajuta şi viitorii miri. Cel mai important în lucrul cu clienţi-bărbaţi este stabilirea unei forme corecte. Forma unghiei se va face exclusiv după forma degetului.

Iaginaţi-vă un moment foarte emotiv, cînd mirele scoate jartiera de pe piciorul miresei. Nu trebuie să aveţi grijă, pentru că noi nu am uitat să vă facem cu cîteva zile înainte de nuntă pedichiură şi picioruşele voastre sunt într-o stare ideală ca şi mînuţele dumneavoastră. Dar dacă facem pe picioare acelaşi desen ca şi pe mîni, sau vom folosi oja de aceeaşi culoare ca şi pe mîini, chipul dumneavoastră va fi armonios şi complet.

Acum a venit timpul pentru cel mai interesant moment - îmbrăcarea rochiei de mireasă. În salonul nostru vă putem oferi o sală specială pentru mirese, unde personalul nostru grijuliu vă va ajuta să vă schimbaţi în rochia de mireasă şi să nu vă stricaţi coafura. Iar alegerea bogată de accesorii (agrafe, ace de păr şi alte accesorii) vor completa look-ul dumneavoastră, oferindu-i originalitate.

Acum, cînd totul este gata pentru sărbătoare, puteţi să invitaţi fotograful, cameramanul, să vă bucuraţi de felul cum arătaţi şi să zîmbiţi.

Noi vom face totul ca această dimineaţă să devină una din cele mai fericite din viaţa dumneavoastră!


Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte