Precedenta
Companie

Ghenadie Mazur

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Ghenadie Mazur

Adauga in favorite
Rating : 18


Salut, sunt Ghenadie Mazur – un prezentator mega pozitiv şi hiper experimentat, showman, MC şi animator. Stagiul meu de muncă constituie mai mult de 20 de ani. Sunt un adevărat generator de idei noi și strălucite. Sunt flexibil și disciplinat la etapa de pregătire, energic și memorabil în activitate,deschis și sociabil în timpul liber.

Principalele mele calităţi sunt originalitatea, improvizația și un minunat și, cel mai important, relevant simţ al umorului. Am participat la proiectele "Comedy Club", "Comedy Street", proiectul televizat "Rîsul fără reguli." Charisma naturală, vasta experienţă de muncă şi dorința sinceră de a vă face fericiţi îmi permit să mă alătur uşor oricărui eveniment.

Moderarea și organizarea evenimentelor de orice complexitate: nuntă sau botez, petrecere corporată sau concert, onomastică sau aniversare, două persoane sau două mii - vă veţi distra! Dimensiunea localului și numărul de invitaţi nu contează.

Noile activităţi interactive, concursuri, glume, idei pentru petreceri tematice și nunți mă ajută să-mi surprind clienții! An după an, aniversariaţi, companii și cupluri îmi încredinţează cele mai bune zile din viața lor! Fiecare eveniment este diferit de celelalte!

Am acumulat doar comentarii pozitive, o lista impresionantă de clienţi fideli, un portofoliu mare și, cel mai important, recomandări sigure. Sărbătoarea d-stră se va desfăşura mai bine decît vă așteptați!

Cu respect, Ghenadie Mazur. Pe curînd!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Printeaza cuponul MirNevest.md si primeste cadou Банер
Printeaza
Contacte